Божидар Димитров: Политическата система на парламентарната република се е изчерпала

  • 09 януари 2018 20:59

  • 2291
  • 3
Божидар Димитров: Политическата система на парламентарната република се е изчерпала
© Булфото (Архив)

Днешната политическа система на парламентарната република се е изчерпала. Първата демокрация е изчерпана окончателно.

Това коментира в студото на „Денят на живо” по Канал 3 Божидар Димитров.

„Отива си монархията, когато Цар Борис 3 си отива. Той съставяше правителство от професори. Ние ще направим нещо, което е направено вече от 4,5 водещи страни в сета. Ще направим президентска република. Страните, които се развиват добре ползват тази политика. Професорите не искат да бъдат управлявани от фризьорки. Колегите при нас ги управляват хора, които нямат образование и професия. Не искам повече да влизам в тази тематика, защото трябва да споменавам имена”, допълни още той.

По думите му президентът ще издига хора, които ще са от неговата сфера.

„Ако аз бях президент нямаше да назнача фризьорка за министър на културата или тракторист за военен министър или социолог за министър на МВР.", коментира Димитров.

Според него трябва да се прекрати гражданската война.

„Специалисти при нас професорите смятат, че дори Корнелия Нинова не може да бъде хваната за "Техноимпекс". Много е хубава, да е жива и здрава, да си яде парите от него. Президентът в тази република, която предлагаме, ще постъпва както постъпва Путин или Макрон. България е малка и бедна държава", допълни Божидар Димитров.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2291 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Древен Пеласг

2018.01.10 | 14:20

3
Мама ти да еbа, масонска свиньо предателска. Ти бе, Божи-недарчо, изкара българският народ произлизащ от далечен Китай. Мазен доносник гнусен!

2018.01.10 | 12:26

2
И ти си се изчерпал!
опорна точка

2018.01.10 | 10:50

1
Да се внушава:" Кабинет от група съвеЦки академици ни трябват за да сА опрай България"!! Вижте нещо ако има начин да ошашавите масите тролчета изроди мои!!

Добави коментар

Водещи новини