Започна КСНС при президента Румен Радев (обновена+снимки+видео)

  • 09 януари 2018 10:23

  • 2069
  • 4
Започна КСНС при президента Румен Радев (обновена+снимки+видео)
© Булфото

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на свикa днес първото за годината заседание на Консултативния съвет за национална сигурност.

Темата на заседанието е „Роля на Република България за развитието на Общата политика за сигурност и отбрана на ЕС (ОПСО) в контекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018“.

Изчислено е, че европейските държави харчат за отбрана между 25 и 100 млн. евро годишно. От тези пари могат да бъдат спестени около 30% при ефективно планиране на проектите.

На заседанието са поканени и представители на БАН, защото за научни проекти в сферата на отбраната са предвидени до 2020 година 500 млн. евро.

На „Дондуков 2“  пристигнаха премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде репортер на novini.bg.

Снимка: Novini.bg


След тях при президента влязоха лидерът на „Воля“ Веселин Марешки, председателят на ДПС Мустафа Карадъй, съпредседателят на ПФ и председател на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, както и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, лидер на БСП.

За участие в КСНС в сградата на Президентството пристигнаха председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и други.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2069 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.01.10 | 11:08

4
Дъра -Бъра два чадъра и Край .

2018.01.09 | 18:41

3
ИРАНОПОМИЯРИТЕ КОИТО СЕ НАРИЧАТЕ българи ПРЕВЗЕЛИ ЗЕМЯТА НА ТРАКИТЕ ЧРЕЗ МАСОВО КЛАНЕ МАРЖ В ИРАН КОПЕЛЕТА КОГА РОМИТЕ ТУРЦИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ ЩЕ СА СВОБОДНИ В българия КАК МОЖЕ ИРАНОПОМИЯРСКИ българи ДА КРАДАТ МИЛИОНИ И ДА УБИВАТ ДЕСЕТКИ ХОРА И ДА СА НА СВОБОДА БОКЛУ
kolyo, balgarski razuznavatelni slujbi

2018.01.09 | 18:33

2
provalihte balgaria

2018.01.09 | 17:27

1
Каква сигурност, каква армия - 6 или 8 самолета от години! Това не е и цирк дори. И ми се наричат генерали! Колко войска командвате бе? Какво можете освен да получавате заплати и да чакате пенсиите? Не ви ли е срам, ако знаете какво значи това!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини