Караянчева участва в честванията по повод 140-годишнината от Освобождението на Казанлък

  • 08 януари 2018 20:30

  • 1641
  • 1
Караянчева участва в честванията по повод 140-годишнината от Освобождението на Казанлък
© Народно събрание

Днес, когато се прекланяме пред загиналите герои, знаем, че те се биха достойно и храбро, те са нашият пример за мъжество, стоицизъм и мерило за любовта към Отечеството, отбеляза Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в словото си на тържествената заря-проверка по случай 140-та годишнина от Освобождението на град Казанлък.

Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. Преди това тя е приела строя и е поздравила почетния караул от представителни части на 61-ва Стрямска механизирана бригада. С историческа възстановка жителите на Казанлък са пресъздали събитията от преди 140 години, когато градът е окончателно е освободен. Историческите събития са повод да преосмислим отново делото на героите в името на националната ни кауза и национално обединение, е допълнила още в приветствието си председателят на парламента.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е призовала да помним миналото, да бъдем обединени като народ и да гледаме напред. Така както Казанлък е в центъра на България, така и България през следващите месеци ще бъде в центъра на Европейския съюз, ще реди дневния ред на Европа и ще бъде стожер на сигурността, е добавила председателят на Народното събрание.

Днес, когато празнуваме 140 години от Освобождението на Казанлък, трябва да заявим, че с гордост можем да градим своето бъдеще и можем да изграждаме мостове, е отбелязала Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Нека помним, че величието на Родината ни се гради от делото на достойно живелите и загинали български герои, е добавила тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1641 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
(гост)

2018.01.09 | 12:59

1
. . . човек се променя и слиза от сцената; заедно с него се променят или изчезват и неговите възгледи. и ку-ку-Кен Киси-Полет над кукувиче гнездо . . .

Добави коментар

Водещи новини