Пожар в Тръмп тауър в Ню Йорк, има ранени (обновена+видео+снимки)

  • 08 януари 2018 15:34

  • 2126
  • 1
Пожар в Тръмп тауър в Ню Йорк, има ранени (обновена+видео+снимки)
©

Пожар е избухнал днес в небостъргача Тръмп тауър в Ню Йорк, предадоха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на американски телевизии.

При пожара са пострадали двама души, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на противопожарната служба. Единият от тях, цивилен, е в тежко състояние, с опасност за живота. Другият - пожарникар, е пострадал леко.

Пожарът е избухнал рано тази сутрин близо до покрива на небостъргача в центъра на Манхатън, където президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския живееше, преди да встъпи в длъжност през януари миналата година. Тръмп е бил във Вашингтон по време на инцидента.

#BREAKING: Massive response by #FDNY at #TrumpTower fire pic.twitter.com/qj0kmyTRFH

Малкият пожар е тръгнал от електрическата инсталация на охладителната кула на Тръмп тауър, съобщи в Туитър един от синовете на Тръмп, Ерик. Той благодари на пожарникарите за невероятната работа, която са свършили.

Пожарът бе изгасен за около час, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2126 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Каракачанов

2018.01.10 | 19:09

1
Росен е. Той е бил в чуждестанния легион и може много трикове дори да се престори на умрял. Имал е връзка с Мелания, а тя го е зарязала заради пари.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини