Астро прогнозата за днес: Не предприемайте нищо важно

  • 07 януари 2018 06:42

  • 4277
  • 0
Астро прогнозата за днес: Не предприемайте нищо важно
© Pixabay

Луната се движи на празен курс в знак Дева до 14:14ч. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Те са по-практични, рационални и трезво мислещи. Важно значение имат и най-дребните детайли. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Не предприемайте нищо важно, не правете важни по значение покупки, не подписвайте договори, не започвайте нови неща.

В 14:14ч Луната преминава в знак Везни и носи атмосфера на спокойствие и хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

В 18:10ч Луната прави квадрат към Сатурн - Избягвайте да имате лични и делови срещи, както и общуването с по-старши от вас, с по-възрастни, с родители. Общуването се затруднява. Не се учудвайте, ако се почувствате тъжни, изпълнени с безпокойство и тревоги, меланхолични. Понеже мислите са важни, именно тази вътрешна нагласа допринася за разочарованието. Сега лесно се създават врагове, затова бъдете внимателни. Някои от вас могат да станат обект на клевета или скандал. Неблагоприятно е и за здравето.

20-ти лунен ден продължава до 23:38ч. – символ е орела. Време за „високия полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия (вижте и празния ход на Луната). Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които биваме осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Огледайте се наоколо, покрай делничните дела, има толкова прекрасни неща в този свят. Във всеки човек гори Божествен огън и днес това е видно в постъпките и думите на хората.

Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Страхът е главният и сериозен противник през този лунен период и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения.

Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ, гадания и наговаряне на водата.

Отношения - Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Секс - Любовните отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници напразно.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бритона си или милиметър от някой кичур.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4277 0

Свързани новини

Водещи новини