И най-разхвърляните хора работят по-лесно

  • 06 януари 2018 06:44

  • 3863
  • 0
И най-разхвърляните хора работят по-лесно
© Pixabay

Луната е в знак Дева в трета фаза. Ключовите думи са отговорност, ред, дисциплина. Сега и най-разхвърляните хора работят по-лесно. Като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Обръща се внимание и най-дребните детайли. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата. Нещата може да се развият не така, както очаквате. Благоприятно време за козметични процедури.

Благоприятната характеристика на планетните сили омекотява негативната енергия на лунния ден. Луната сключва днес само хармонични аспекти - тригони с Венера Слънцето и Плутон; секстили с Марс и Юпитер. Период на хармонизация и стабилност. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение, ще усетят радостта от любовта. Прилив на енергия ни очаква. Получаваме реална възможност да получим това, което ни трябва, но и да изпортим работата поради нервност и превъзбуда. Повишава се степента на емоционално въздействие върху другите, прави хората уверени и напористи. В любовта – подходящ момент за признание, в работата – желание да се завърши започнатото.

19-ти лунен ден продължава до 22:32ч. – носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения.

Съвети: Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и тогава чак да действате.
Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.
Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.
Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.
Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Не бива да се стрижат коси и да се режат нокти.
Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения – В този лунен ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите само с топла вана.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Практика на деня: Избавете се от ненужни привързаности. За профилактика може да правите въртеливи движения около тялото със запалена църковна свещ (наблегнете върху пъпа и гърдите) и после я оставете да изгори до край. В никакъв случай не я гасете.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3863 0

Свързани новини

Водещи новини