Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден

  • 05 януари 2018 06:29

  • 10549
  • 0
Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден
© Pixabay

Луната се движи на празен ход в знак Лъв до 10:13ч. Повечето дела се отдават с лекота. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

След това Луната преминава в знак Дева. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Развитие на търговията на дребно. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система, стомаха и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Луната прави тригон към Сатурн(13:26ч) - Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани. Период на изолация и за размисъл. Благоприятно е за отношенията с по-възрастни хора. Те могат да окажат подкрепа или да дадат добър съвет. Подходящо време практическите дела да се сложат в ред и за организационни преобразования. Идеално време за лечебен сеанс.

18-ти лунен ден продължава до 21:24ч. – Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Мислите трябва да се контролират, да не се допускат отрицателни мисли и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са ароматите. Ритуалната храна са орехите. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Отношения – Може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички ще са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа. Управителите на фирми трябва да се вгледат в своите служители и да отбележат, кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят. Не е най-благоприятното време за колективен труд.

Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

19 лунен ден започва в 21:24ч и продължава до 22:32ч на следващия ден

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10549 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини