Астропрогнoзата за първия ден от новата година

  • 01 януари 2018 08:20

  • 7840
  • 0
Астропрогнoзата за първия ден от новата година
© Pixabay

Луната сключва дисхармоничен аспект със Сатурн, което ще се отрази като недоволство от общото състояние на нещата, може да доведе до вкисване на настроението. Понижена жизненост, умора, депресия. Наблюдава се влошаване на хроничните болести, кожните заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат. Неблагоприятно за общуване с по-възрастни хора.

Луната се движи на празен ход в знак Близнаци до 10:11ч. Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Уязвими са раменният пояс, лесно се хваща простуда в белите дробове, да не се претоварва нервната система.
Луната преминава в знак Рак в 10:11ч., където ще остане до 09:24ч на 03.01. – Влиянието на Луната управляваща знака, ще бъде особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние на човек. Рак е "женски" воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Луна в Рак предоставя на хората отлична възможност да разберат вътрешния си „аз”, като наблюдават емоциите. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията.
Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.
 

14-ти лунен ден до 16:42ч. Този ден може да доведе до лошо настроение и влошено самочувствие. Факт е, че през този лунен ден ние сме много чувствителни към чужди влияния. Всяка чужда енергия, която поемаме, може да причини вреда на тялото ни. Възможно е да се изпита печал, меланхолия. Денят обаче е благоприятен за започване на нови дела (от 10:11 до 16:42ч). Такъв шанс не бива да се изпуска.

15 лунен ден започва в 16:42ч и продължава до 17:47ч на следващия ден – Това е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа.  Поради това е по-добре да отложим изясняването на отношенията и като цяло да ограничим контактите с хората. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия. Отрицателното влияние на този лунен ден се утежнява от факта, че съвпада с пълната луна. Излишната енергия на пълнолунието (на 02.01. в 04:25ч) почти напълно изключва мислещите способности на много хора, здравия разум и чувството за мярка. С повишена нервност, е полезно да се пият успокояващи билкови отвари.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7840 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини