Тереза Мей: Британците отново ще се почувстват уверени и горди през 2018 г.

  • 31 декември 2017 12:29

  • 2693
  • 2
Тереза Мей: Британците отново ще се почувстват уверени и горди през 2018 г.
© Getty Images/Guliver

В новогодишното си послание Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в заяви, че докато Брекзит ще бъде от "изключително важно значение" през следващата година, амбициите на правителството далеч не се изчерпват с него. Кабинетът, по нейните думи, ще се фокусира върху училищата, полицията и здравеопазването, за да промени всекидневния живот на хората.

Макар и да отчете, че 2017 година е била "бурна" за британците, Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в я нарече и "успешна" с приключването на първата фаза на преговорите за Брекзит, предаде БНР.

Иначе, в навечерието на Новата година мерките за сигурност са засилени предвид безпрецедентно високия брой терористични нападения през изтичащата година. Организаторите на традиционните новогодишни тържества в шотландския Единбург, известни като Хогманай, където вече се стекоха около 100 000 души, се надяват да няма произшествия.

Малко изненадващо прозвуча новината, че в новогодишната нощ в Лондон ще има по-малко полицаи от друг път. Нужно е обаче уточнение, че повече ще бъдат въоръжените полицаи. В същото време Бен Уолъс, министърът отговарящ за сигурността, оправи яростни нападки към интернет фирмите, наричайки ги "безскрупулни печалбари, които не се борят срещу тероризма и допускат радикализиране на хората онлайн".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2693 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.05 | 14:28

2
Паркинсон сдухан

2018.01.01 | 14:57

1
Аха, значи сега са несигурни и посрамени...

Добави коментар

Водещи новини