Съветник на правителството на Тереза Мей подаде оставка заради Брекзит

  • 30 декември 2017 11:58

  • 2019
  • 3
Съветник на правителството на Тереза Мей подаде оставка заради Брекзит
© Getty Images/Guliver

Лорд Адонис, председател на правителствената комисия по въпроси на инфраструктурата и бивш министър от Лейбъристката партия, се оттегли от поста след като отправи яростни критики към Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в и правителството за опасния курс, който поема с Брекзит, предаде БНР.

Брекзит е "заразил" цялостното поведение на кабинета, заяви лорд Адонис за Би Би Си преди да си подаде оставката като съветник на правителството. Той допълни, че премиерът Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в следва курс изпълнен с опасности. Правителствен източник заяви, че Лорд Адонис е подал оставка, защото уволнението му е било неизбежно. Той отрича това твърдение.

Лорд Адонис е смятан за един от най-отявлените критици на правителството и лично на премиера. В писмото, с което си подава оставката, той обвинява Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в "в съюз с Партията за независимост /ЮКИП/ и твърдото дясно ядро на Консервативната партия, за да извади Великобритания извън ключови икономически и политически институции на модерна Европа". Лорд Адонис допълва, че Великобритания се насочва към "аварийния изход" от ЕС без адекватен план за бъдещето на британската търговия и сътрудничеството с Европа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2019 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
не син

2017.12.31 | 09:32

3
Европа не върви на добре ! Управляват бабишкери /Мей,Меркел/,педераси и обикновенни малоумници !

2017.12.31 | 07:45

2
Накрая ще се окаже,много шум за нищо и Великобритания няма да напусне ЕС.
FM

2017.12.31 | 01:11

1
Най-голямата „Офшорка“, излезе от ЕС.

Добави коментар

Водещи новини