Депутати от ГЕРБ наградиха победителите на Русе Айс Фест ’2017

  • 24 декември 2017 11:55

  • 1819
  • 1
Депутати от ГЕРБ наградиха победителите на Русе Айс Фест ’2017
©

Народният представител от ГЕРБ-Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев награди победителя в четвъртото издание на Русе Айс Фест ’2017.

Андрей Молоков стана носител на най-високия приз за творбата си „Пробуждане“ в сърцето на леда, чийто автор е от най-българското място в Русия, наричано Волжска България.

Журито на Русе Айс Фест ’2017 отреди второ място за ледената скулптура „Рождество“ на Даниел Кънчев, а наградата му беше връчена от народния представител от ГЕРБ-Русе Светлана Ангелова. Зам. – кметът на Община Русе Наталия Кръстева, Ирена Петрова - член на управителния съвет на фондация „Русе град на свободния дух“ и арх. Живка Бучуковска, главен архитект на Община Русе, връчиха останалите призове. На откритата сцена на площад „Свобода” от 17,00 часа всички деца и родители имаха възможност да се забавляват с анимационните герои Елза, Анна и Олаф от филма на „Дисни“ – „Замръзналото кралство“. Минути преди ледената експозиция да отвори врати безплатно за посетители, водещата представи 8-те големи майстори от цял свят, творили през последните няколко дни в „кралството“.

Те сътвориха замъка, ледения коктейл бар, камина с огън от лед, скулптурата на Елза и кралския трон. Програмата на сцената на Международен фестивал на ледени скулптури, Русе Айс Фест ’2017 продължи с едночасов концерт на рок група.

Последвайте канала на

Novini.bg
1819 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.12.26 | 23:00

1
ГОЛЯМ ПРАЗ !!!!

Добави коментар

Водещи новини