Мехмед не искал да убива Дамла, а просто да не й позволи да вика по време на обира

  • 21 декември 2017 19:48

  • 120190
  • 6
Мехмед не искал да убива Дамла, а просто да не й позволи да вика по време на обира
© Булфото (архив)

„Аз не съм убиец! Защо ме вземате? Аз не съм я убил“.

Tова повтарял нервно в полицейската кола вчера 25-годишният Мехмед Хасан и кършел пръсти. Дори не бил с белезници. Трябвало да бъде откаран в Кърджали за снемане на показания. В колата Мехмед се държал неадекватно като в утрото на 17 декември в болницата в Момчилград, където отишъл да види мъртвата си братовчедка. Тогава местните полицаи сметнали, че младият мъж е шокиран от смъртта на близката Дамла, но и Мехмед предвидливо избягал навън, обяснявайки, че не може да издържи на гледката.

Три дни по-късно, в сряда, нямало как да излезе от патрулката, но продължил да повтаря „Аз не съм я убил“. Доведеният от Момчилград млад мъж бил настанен срещу психолог на МВР, командирован от столицата експерт, изучаващ умствените процеси. Служителят на реда заявил: „Този е убиецът!“ и тези думи сринали Мехмед, като той заповтарял: „Искам мама, искам мама“. И се започнало с пълните самопризнания, твърди 24rodopi.com.

Мехмед поискал назаем пари от леля си Садет Муса и тя му дала 50 лева. Той имал нужда от още пари и решил да влезе в жилището на леля си. Знаел, че тя е на работа във фабриката край Кърджали в събота вечерта и ще се върне в неделя сутринта след 7 часа. Знаел, че 7-годишната му братовчедка Дамла е сама, защото баба й, която оставала с нея по време на нощните смени на майка й, се намира в Турция. Отключил. Надявал се тихо да тършува из апартамента, да намери пари и да си тръгне незабелязан. Дамла се събудила и Мехмед затиснал устата и носа на детето. Не искал да я убива, а просто да не й позволи да вика.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
120190 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Дада

2017.12.28 | 18:44

6
Тиксото го е чакало зад вратата
Ботко Ботев

2017.12.22 | 18:34

5
Как ще вика детето като би се радвало да види близкият си !Ботю Ботев -алкохола -мерзаваец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
данъкоплатец

2017.12.22 | 18:34

4
Айдуккостовата чета унищожи следствието,за да могат безна казано да изтърбушат държавицата ни!На мястото на следова- телите назначиха врачки,екстрасенси,гадатели и преродени ирландски пастирки,специалисти по хороскопи,школувани на Запад.При наличието на такива "специа
данъкоплатец

2017.12.22 | 18:33

3
При наличието на такива "специалисти", няма начин да не сме"цъфнали"..

2017.12.22 | 18:33

2
ОСТАВЕТЕ ,ЧЕ ЗАПУШИЛ УСТАТА ,НО ЗАПУШИЛ И НОСА ,КАТО ,ЧЕ ЛИ И НОСЛЕТО НА ДЕТЕНЦЕТО ИЗДАВА ЗВУК ПОСТОТИЯ НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ.зАЩО ЩЕ НАТИСКА И НОСЛЕНЦЕТО НА ДЕТЕНЦЕТО ..тЕ НЕ СЕ ВИЖДАТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗА ДА ВИКА ДЕТЕТО И ДА СЕ ПЛАШИ ОТ НЕГО .иСТИНАТА Е ДРУГА И ТРЯБВА ДА СЕ УСТАНОВИ

2017.12.22 | 17:42

1
ДАЙТЕ ГО НА НЕГОВИТЕ СЪГРАЖДАНИ,ТЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ С НЕГО.ТУРЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ ПОДОБНИ ЗВЕРСТВА.КРЪВ ЗА КРЪВ.

Добави коментар

Водещи новини