Цветан Цветанов: Гласуването на доклада на бюрото за СРС можеше да се проведе още тази седмица (виде

  • 21 декември 2017 15:48

  • 1197
  • 1
Цветан Цветанов: Гласуването на доклада на бюрото за СРС можеше да се проведе още тази седмица (виде
©

Днешното заседание нямаше да се проведе, ако имаше повече разум през миналата седмица. Ако не бяха толкова напористи от опозицията, може би гласуването на доклада трябваше да се проведе тази седмица в пленарна зала. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на съвместно заседание на парламентарните комисии за контрол над службите за сигурност и по вътрешен ред, на което трябва да бъде изслушан докладът на Бойко Рашков, предаде репортер на Novini.bg.

На заседанието присъстват главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018, главният секретар на МВР Младен Маринов и председателят на ДАНС Димитър Георгиев.

„Дори ние самите останахме учудени, че беше поискано да бъде включено в дневния ред изслушването на председателя на Бюрото за контрол на СРС“, коментира Цветанов. „В обществото остана усещането, че някой иска нещо да скрие“, обясни той.

„Взехме решение заседанието на комисиите да бъде открито, защото темата за използване на СРС е много чувствителна за обществото“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ. „Да се придържаме с уважение и респект към институциите, всеки да изложи аргументите си, но те да не бъдат с политически оттенък“, призова председателят на комисията.

В отговор депутатът Славчо Велков заяви, че ПГ на БСП не е внасяла предложение за днешното заседание на комисията. „Вчера научихме за него и то е във връзка с искане на главния прокурор, което е правилно и в него няма нищо лошо“, стана ясно от думите му.

Той предупреди, че не трябва да се правят внушения и трябва много да се внимава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1197 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
CNN -Fake News

2017.12.22 | 08:27

1
Sirenqsal Narkomanski Huj

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини