Linkin Park ни кара да харесваме Mercedes-AMG още повече (видео)

  • 21 декември 2017 14:29

  • 4815
  • 0
Linkin Park ни кара да харесваме Mercedes-AMG още повече (видео)
© Getty Images

Ако изобщо е възможно да харесваме Mercedes-AMG повече, това ще стане реалност, защото една от най-добрите рок банди започва сътрудничество с германската компания.

Отминалата година се превърна в истински кошмар за рок и метал феновете по целия свят. Загубихме талантливи музиканти и страхотни личности като Джони Холидей, Малкълм Йънг, Том Пети, Крис Корнел и Честър Бенингтън. Всеки един от тях ще ни липсва, а обкръжението на Бенингтън ще се доближи малко повече до едно по-особено място – дебрите на Mercedes.

По информация на Wheels, Linkin Park, от които Бенингтън бе неделима част, ще помогне на Mercedes да създаде привлекателен звук за бъдещите им електрифицирани модели и суперавтомобили. Новината бе потвърдена и от Тобиас Мойерс, отговарящ за съответното звено в немския концерн, който разкри, че партньорството всъщност датира отдавна.

"Започнахме работа преди няколко години. Работим също със специалисти във видео игрите, с филмови артисти, така че да подобряваме звука си все повече. Ние продаваме емоция и звукът е една важна част от продукта, който искаме да представим", допълни Мойерс.

Изданието Wheels допълва, че Linkin Park ще бъдат част от мащабен проект, който включва още други музиканти и аудио експерти. Факт е, че все още не знаем точно как ще бъде структуриран процеса на работа между двете страни, но може ли да излезе нещо лошо между Mercedes и Linkin Park?

Последвайте канала на

Антония Симова
4815 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини