Нено Димов: Търсим баланс между икономиката и екологията

  • 16 декември 2017 18:53

  • 1985
  • 2
Нено Димов: Търсим баланс между икономиката и екологията
© Novini.bg

Има широк консенсус около изграждането на втория лифт край Банско, каза министърът на околната среда и водите Нено Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе по Канал 3.

"Засега документацията не позволява изграждането на леглова база, става дума спортни съоръжения. И едно легло не може да има", каза още Димов. "Ние търсим баланс между икономиката и екологията", посочи той.

Министърът посочи, че заради планомерното изсичане е увеличило горските масиви. "Вторият кабинков лифт е много по-екологичен транспорт от колите, които се качват там", допълни Димов.

"Като министър чувствам подкрепата на премиера Бойко Борисов", с тези думи гостът в студиото отговори на въпрос на водещия Любомир Огнянов дали се чувства застрашен от вота на недоверие. Димов заяви, че БСП и ДПС са могли да изчакат до края на българското представителство на ЕС през първата половина на 2018 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1985 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.12.17 | 03:02

2
все едно да търсиш баланс между вълка и агнето...
Лили

2017.12.17 | 03:01

1
Нено, защо не работиш това за което си учил? Ако влагаш толкова усилия там, колкото за каузата на кипъреца Цеко, щеше да световен учен!!!

Добави коментар

Водещи новини