Евродепутатът Асим Адемов (ГЕРБ/ЕНП) откри информационен офис в Бургас

  • 16 декември 2017 13:02

  • 1227
  • 1
Евродепутатът Асим Адемов (ГЕРБ/ЕНП) откри информационен офис в Бургас
© Пресцентър ГЕРБ

Сериозен интерес беляза откриването на Европейския информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов в Бургас.

Офисът бе открит от кмета на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, който подари компас на българския представител от ГЕРБ/ ЕНП в Европейския парламент. "Той винаги сочи север, но така по-лесно ще се ориентираш, къде е Бургас. Бургас е трамплин за успешни евродепутати. Попътен вятър!", беше приветствието на морския градоначалник.

"Имах огромно желание един от офисите ми в страната да бъде в Бургас. Бургас е град за пример, на който се възхищавам. Много мога да дам от себе си, но и много мога да науча от всички Вас. Ще продължа да следвам успешните практики на Мария Габриел, като същевременно ще вложа всичките си усилия и развия своите виждания.", каза евродепутатът Асим Адемов. Той благодари сърдечно за топлото посрещане от страна на Димитър Николов, както и на всички присъстващи.

За тържественото откриване пристигнаха ученици от АЕГ „Гео Милев“ - Бургас и част от ръководството на елитната гимназия, която е единственото училище „Посланик на Европейския парламент“ в областта. В благодарствено писмо те изказаха сърдечната си признателност за проявената ангажираност и съпричастност от страна на евродепутата.

Основната цел на Европейския информационен офис на Асим Адемов в Бургас е да се подобри осведомеността сред обществото относно Европейския съюз, Европейския парламент като институция, която представлява гласовете на гражданите, за да се включат активно в създаването на европейския дневен ред. В услуга на всички заинтересовани, всеки работен ден местният сътрудник Ясен Проданов ще бъде в офиса на адрес гр. Бургас, ул.“Конт Андрованти“ N 5.

Последвайте канала на

Novini.bg
1227 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гост

2017.12.16 | 22:43

1
С държавни пари лесно се отриват офиси,а може би от безкрайната партийна субсидия

Добави коментар

Водещи новини