Три жени обвиниха продуцента Ръсел Симънс в изнасилване

  • 15 декември 2017 06:57

  • 2109
  • 1
Три жени обвиниха продуцента Ръсел Симънс в изнасилване
© Getty Images/Guliver

Три жени разказаха пред в. "Ню Йорк таймс", че музикалният продуцент Ръсел Симънс, ги е изнасилил, съобщиха световните информационни агенции.

Легендарният съосновател на звукозаписната къща "Деф джем" отрече "ужасните обвинения", като заяви, че всички връзки, които е имал, са били със съгласието на другата страна.

Той обаче подаде оставка миналия месец, след като две жени, едната от които сценаристката Джени Лъмет, отправиха към него подобни обвинения. Този път за инциденти с Ръсел Симънс разказаха Дрю Диксън, заемаща отговорен пост в "Деф джем", журналистката Тони Сали и певицата Тина Бейкър.

Диксън твърди, че Симънс я е тормозел редовно в службата, когато е била на 24 години, и я е изнасилил в апартамента си в Манхатън през 1995 г.

Тони Сали е била на двайсетина години, когато Симънс я е изнасилил в апартамента си през 1988 г. Той я поканил на парти, а когато отишла, се оказала единственият човек там и той я "нападнал физически". Тя не посмяла да се оплаче в полицията от страх това да не навреди на кариерата.

Бейкър, която е работила като бек вокал на Мадона и Брус Спрингстийн, каза, че Симънс я е изнасилил в началото на 90-те години на миналия век, когато е бил неин мениджър.

Четвърта жена - Кристина Мур, обвини Симънс, че я е опипал през 2014 г.

"Деф джем" е една от най-влиятелните звукозаписни къщи за хип-хоп в САЩ. Сред изпълнителите, с които работи, са Кание Уест и Кю-Тип.

Последвайте канала на

БТА
2109 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
baiiiih

2017.12.15 | 09:02

1
напразно го обвиняват тези жени за изнасилванията-всичките са знаели какво вършат-в такива случаи и те имат същата вина-колкото и *изнасилвача*..........

Добави коментар

Водещи новини