Тръмп и Путин разговаряха по телефона

  • 15 декември 2017 06:34

  • 3043
  • 2
Тръмп и Путин разговаряха по телефона
© gettyimages (архив)

Президентите на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския са провели телефонен разговор, в който са обсъдили редица въпроси, включително разрешаването на ядрения проблем на Корейския полуостров, съобщи БТА, цитирайки Ройтерс и ТАСС.

Инициативата е била на американската страна, обсъдени са били актуални въпроси от двустранните отношения, както и положението в кризисни точки с акцент върху регулирането на ядрения проблем на Корейския полуостров, уточнява Кремъл.

Тръмп е благодарил на Путин за изказването, което руският държавен глава направи вчера на годишната си пресконференция за силния икономически растеж на САЩ, допълва Белият дом. "Президентът Тръмп благодари на президента Путин за признанието му на високите икономически показатели на Америка", се посочва в изявлението.

Двамата държавни глави са обсъдили и начините, по които биха могли да работят заедно срещу ядрената и балистична програма на Северна Корея, и са се договорили да поддържат контакти.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3043 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
рижавия клоун Дони

2017.12.15 | 18:40

1
е помолил Властелина на Света да не обажда че, невидимия раптор е ВИДИМ. Ха,ха,ха.
малииииииииииииииии

2017.12.15 | 18:40

2
какъв смешко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини