Цветанов се срещна с ученици от Троян и с. Борима

  • 14 декември 2017 14:06

  • 1395
  • 1
Цветанов се срещна с ученици от Троян и с. Борима
© Фейсбук

Радостен съм, че днес имах възможността да се срещна с учениците от ОУ "Иван Хаджийски" в Троян и ОУ "Васил Левски" в с. Борима, които посетиха парламента по покана на народния представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски.

Това написа на личната си страница във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво написа още той:

"В рамките на нашата среща имах и удоволствието да връча наградата на младата Едриха Ковачева от с. Борима, която е победител в конкурс за есе на тема "Народните будители". Пред младите хора обясних как протича един обикновен работен ден на ПГ на ГЕРБ и Народното събрание. В духа на днешния дебат в пленарна зала за здравеопазване, призовах учениците да ходят редовно на лекар, защото редовната профилактика и добрата хигиенна култура са ключът към дълголетието. Препоръчах им също така да се вслушват в съветите на родителите и учителите си, защото те са най-близките им приятели и им мислят доброто. На учениците от Троян и с. Борима казах още, че именно те са бъдещето на страната, затова ги посъветвах да превърнат образованието си в основен приоритет, защото някой ден може те да са хората, които ще управляват България", завършва Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1395 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.12.22 | 22:36

1
Срещнал е 2 ученички срещу заплащане и толкова, никой в тая страна не може да го търпи тоя седесарски пъпеш.

Добави коментар

Водещи новини