Американски вестник: Тръмп не е достоен да чисти тоалетните на президентската библиотека на Обама

  • 14 декември 2017 07:12

  • 3023
  • 2
Американски вестник: Тръмп не е достоен да чисти тоалетните на президентската библиотека на Обама
© gettyimages (архив)

Вестник "Ю Ес Ей тудей" публикува изключително остра редакционна статия срещу президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, в която заявява, че републиканецът не е достоен дори да чисти тоалетните на президентската библиотека на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, нито да лъска обувките на Джордж Уокър Буш, предаде БТА, цитирайки АФП.

"Ю Ес Ей тудей" е единственият национален всекидневник в САЩ и е с един от най-високите тиражи в страната. Той обикновено е с по-умерен тон, но туит на Тръмп за сенаторка от Демократическата партия предизвика острата редакционна статия. С подзаглавие "Ще достигнат ли някога дъното низостите на Тръмп?", вестникът осъжда туита от вторник, в който Тръмп твърди, че сенаторката Кирстен Гилибранд неотдавна го е "умолявала за дарения за предизборната й кампания" и добавя, че тя била "готова на всичко", за да получи финансова подкрепа.

"С последния си туит, в който намеква, че американска сенаторка може да предлага сексуални услуги срещу предизборни дарения, президентът Тръмп показа, че е неадекватен да упражнява длъжността си. Стигането до дъното не спира един президент, който съумява да пада все по-ниско", пише в редакционната статия. "Един президент, който на практика нарича сенаторката Кирстен Гилибранд уличница, не е достоен дори да чисти тоалетните на президентската библиотека на Обама, нито да лъска обувките на Джордж У. Буш", пише вестникът, споменавайки предшествениците на Тръмп от Демократическата и Републиканската партия.

В статията също се говори за множеството"лъжливи или неверни изказвания" на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - средно по 5,5 на ден по изчисления на в. "Вашингтон пост" - както и за коментарите му, които подхранват обществените разделения. "Тук не става за политическите несъгласия, които имаме с всички президенти, нито за разочарованието ни от някои техни решения. Обама и Буш също са се проваляли в много отношения. Те са нарушавали свои обещания и са изричали лъжи, но благоприличието им никога не е било под съмнение", пише "Ю Ес Ей тудей". "Затова пък Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския като човек е особено ужасен, а поведението му е отблъскващо", пише вестникът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3023 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.12.17 | 23:37

2
Тези преди Тръмп докъде докараха света???
Демократ

2017.12.17 | 14:20

1
Русофили, ще има да го търсите Обама но вече ще бъде късно :)))

Добави коментар

Водещи новини