Трите душевадки на зодиака

  • 13 декември 2017 18:17

  • 8435
  • 0
Трите душевадки на зодиака
© Pixabay

Идват най-хубавите дни в годината, в които посвещаваме повече време на близките си, но за съжаление и на моловете, защото се налага да зарадваме любимите си хора с подаръци.

Обикновено разчитаме на компанията на някой практичен човек или на половинката си, за да ни помогне с подбора. Но има някои представителки на зодиака, които наистина биха ви извадили душата, просто заради дребни особености на характера си. Ето кои са трите основни душевадки от 12-те знака:

1.Лъв

Всъщност тези дами са изключително организирани при пазаруването, а и по принцип, защото обожават да са издокарани в нови дрехи от главата до петите. Винаги знаят къде са най-изгодните намаления, обаче могат да бъдат влудяваща компания в мола, защото имат способността да седят в един магазин не по-малко от 20 минути. Да, крайният резултат е впечатляващ, но стигането до него е повече от уморително. В любовта тези дами обожават да получават непрекъснато внимание и ако усетят липсата му са способни да докажат по всякакъв начин, че на света не съществува нищо по-важно от тях. Ще получат онова, което искат.

2.Скорпион Наистина ли мислехте, че ще ви пропуснем? Любовта ви към мистерията понякога е малко натоварваща, а и, честно казано, сте по-критични от нужното. Относно шопинга, най-вероятно не сте най-желаната компания, защото не обичате да се ограничавате. И направо ще извадите душата на мъжа си за онзи чист неповторими, червени обувки.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

woman.bg
8435 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини