Принцовете Уилям и Хари бяха на лондонската премиера на филма "Междузвездни войни: Последните д

  • 13 декември 2017 07:23

  • 3257
  • 0
Принцовете Уилям и Хари бяха на лондонската премиера на филма "Междузвездни войни: Последните д
© Getty Images

Принцовете Уилям и Хари преминаха вчера по червения килим на европейската премиера в Лондон на филма "Междузвездни войни: Последните джедаи", в който и двамата братя играят малки роли, съобщи Ройтерс.

Освен тях по червения килим, преди прожекцията в "Ройъл Албърт хол" в Лондон, преминаха звездите Марк Хамил, Джон Бойега, Дейзи Ридли и Адам Драйвър.

"Не само е най-изпълненият с действие, но е и най-емоционалният, дърпа те в няколко различни посоки, спонтанен е", заяви Бойега пред Ройтерс за впечатленията си от филма на "Уолт Дисни", който се очаква да е кинопродукцията с най-големи приходи за 2017 г.

Принцовете се появяват в осмия филм от сагата в ролята на щурмоваци - елитните имперски войски в бели брони. Но заради шлемовете си, те не могат да бъдат разпознати на екрана.

Един виден представител на актьорския състав обаче липсваше вчера - Кари Фишър, която почина миналата година, след като колабира по време на полет от Лондон за Лос Анджелис. Тя завърши всичките си сцени в ролята на принцеса Лея преди смъртта си, отбеляза ДПА.

Последвайте канала на

БТА
3257 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини