Астросъветът днес: Не допускайте никого до душата си

  • 13 декември 2017 06:21

  • 14318
  • 0
Астросъветът днес: Не допускайте никого до душата си
©

Луната е в знак Везни. Ден, в който цари дух на хармония и желание за общуване, за партньорство. Нужда от справедливост и законност в обществото. Конфликтите драстично намаляват и хората са по-миролюбиви, по-лесно разбират нуждите на другите. Благоприятно за лекуване на зъби, за козметични процедури. Уязвима става ендокринната система, особено панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да спазват строга диета.

Луната ще се движи на празен ход от 14:28 до 16:00ч, след което преминава в знак Скорпион. Времето е неефективно за всякакви начинания.

25 лунен ден започва в 02:50 и продължава целия ден - Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Ден на пасивност, усамотение и покой. Не се препоръчват активността, прибързаността, суетата и шетането. Избягвайте случайните контакти и изненади. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване, изчистване от физическите и духовни шлаки. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевен стрийптиз. В този ден най-добрите събеседници се явяват книгите и средствата за масова информация.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Секс - Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Днес бързият секс не е привлекателен. Подходящ е чувственият и бавен секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се дълга прелюдия, откриване на нови ерогенни зони, сладострастни пориви.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.
В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, прониква нечиста сила.

25-ти лунен ден – символ: Два съда с жива и мъртва вода, раковина - Родените в 25-ти лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им. Надарени са с мъдрост и добре развита интуиция. Трябва да обръщат внимание на сънищата си, тъй като често имат пророчески сънища. Никога не бързат, затова винаги успяват. В очакванията им помага мъдростта им и придържане към закона: всичко става в точното време. Имат голяма вътрешна сила. От рано съзряват, гледат на света без илюзии. Често се явяват любимци на съдбата. С голяма предпазливост трябва да следят за своите мисли, емоции и желания, защото са способни неосъзнато и чрез силата на ума си да създават опасна реалност. Не трябва да бързат.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14318 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини