Жени, обвинили Тръмп в сексуални посегателства, искат конгресно разследване срещу него (видео)

  • 12 декември 2017 08:11

  • 2658
  • 3
Жени, обвинили Тръмп в сексуални посегателства, искат конгресно разследване срещу него (видео)
© youtube

Три от жените, обвинили президента на САЩ Доналд Тръмп в неприлично сексуално поведение, призоваха за разследване на Конгреса срещу него, предаде ДПА.

Жените отправиха обвиненията срещу него още преди година, в предизборната кампания. Вчера те дадоха заедно пресконференция и телевизионно интервю в разгара на националните дебати за сексуални похождения и тормоз от страна на видни мъже от политиката, Холивуд и медиите.

"Ако Конгресът сметна за нужно да разследва сенатора Ал Франкен (подал оставка миналата седмица след обвинения от жени в сексуален тормоз - б.р.), мисля, че е честно конгресмените да приложат същия подход и към Тръмп", каза Рейчъл Крукс, която твърди, че Тръмп насила я целунал през 2005 г., когато работила в офиса му в "Тръмп тауър" в Ню Йорк.

Тръмп нееднократно е отричал обвиненията, отправени му от около 16 жени. Белият дом също ги отхвърли и заяви, че въпросът е приключен с изборната му победа.

На вчерашната пресконференция трите жени, сред които и Саманта Холвей, която разказа за неприличното поведение на Тръмп към състезателките в един от конкурсите за Мис САЩ, казаха, че Тръмп би трябвало да подаде оставка.

Последвайте канала на

БТА
2658 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПЕТКОВ

2017.12.15 | 09:46

3
скапана държава, скапан народ пълна с проститутки и курви с болни мозъци търсещи публичност и пари от богати и известни личности. егати обвинението: някога тръмп ги бил целунал въпреки, че те не искали. питам се защо са мълчали много години а проговориха когато стана презид

2017.12.12 | 21:10

2
Бахти и грозните скумрии!

2017.12.12 | 21:10

1
Всяка в САЩ е изнасилена. Успяла демокрация.

Добави коментар

Водещи новини