Астро: Време е за разрушаване на старото и създаване на новото

  • 12 декември 2017 06:20

  • 9024
  • 0
Астро: Време е за разрушаване на старото и създаване на новото
© pixabay.com

Луната е в знак Везни. Хората са по-деликатни и приятни в общуването. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Повишава се общителността, интересът към противоположния пол, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да има нерешителност. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда.

Сега особено уязвими са бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета. Да се намали употребата на течности, а  алкохола е недопустим. Уязвимите органи не бива да се оперират.

24 лунен ден започва в 01:48 и продължава целия ден - В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Денят е свързан с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. Време на разрушаване на старото и създаване на новото. Пробуждат се силите на природата. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не са готови да се справят с тази мощ.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум, в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент. В този ден може да се постигне ментален контрол над своето тяло. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия. Нужно е да се занимавате с укрепване на здравето и повишаване на духовното равнище. Днес може да стигнете до откровение или просто да получите важна информация. В този ден цялата природа оживява, затова бездействието, унинието и мъката не са допустими. Този ден е известен и с пробуждането в хората на неустоимото желание да изучават всичко неизвестно.

Може да ядете до насита, защото енергията изгаря. По-малко течности да се пият и да се намалят продуктите съдържащи течности. Болести възникнали в този ден не са опасни и не оставят никакви последствия.

Секс - Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия. Сексътноси целебен и профилактичен характер. Инициативата в този ден излиза от мъжете. Ден за съпружески отношения и любов. Неизползваната сексуална енергия може да доведе до физически и нервни проблеми. Също така са възможни алергични пристъпи.
Сънища - Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.
Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

24-и лунен ден – символ:Мечка, Шива - Хората, родени в 24-ти лунен ден имат огромен енергиен потенциал, творчески личности. Могат да чувстват единение с природата. Понякога са доста мързеливи и искат да се скрият от външния свят. Наистина им е нужен повече сън и почивка, но да не прекаляват. Околните ги намират за слабохарактерни и странни. Те обаче се чувстват уверени и трудно променят мнението си. Постоянно се нуждаят от мотивираност и вълнения. Само тогава могат да направят нещо, но първо трябва да ги побутнат.

Няма да се развият, а енергията им се блокира, ако изкарват целия си живот в „сън” и реагират потиснато и неадекватно. Препоръчва им се активно физическо натоварване и упражнението стойка на глава. Полезна за тях е сметаната, подправките и целината.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9024 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини