Политолог: Подготовката за председателството на ЕС започна да прави по-ефикасна управленската програ

  • 11 декември 2017 09:01

  • 2133
  • 4
Политолог: Подготовката за председателството на ЕС започна да прави по-ефикасна управленската програ
© БНТ

Подготовката за председателството на Съвета на Европейския съюз започна да прави по-ефикасна управленската програма. Това коментира политологът Антоний Гълъбов в дебат със социолога Андрей Райчев в сутрешняит блок на БНТ.

"Коректният отговор е това, че България имаше много сложен преход от иконимика функционираща на колониален принцип. Икономика ни не беше национална икономика, а изнасянето на българските пари предшестваше промените. Но това не може да се реши през скандал. БСП са извели огромно количество теми, но по никоя нямат развитие. Електоратът на БСП намалява. Те не постигат резултати, защото реагират на мнения по медиите", каза още политологът по темата за приватизациите.

"Подготовката за Съвета на Европейския съюз започна да прави по-ефикасна управленската програма. Искам да видя една опозиция в България, която да извърви целия парламентарен път. България трябва да инвестира в технологии и наука. Ако подслушването е интересно за част от обществото, то наблюдението на движение на тероризма е в публичен интерес", заяви Гълъбов.

"Ако трябва да има ревизия, то трябва да се изследва само крайният резултат, а крайният резултат е какво притежаваш и какъв данък си платил. Не можем да разровим 20 години назад. Няма начин Корнелия Нинова да не се е засегнала от приватизационните разследвания. Нейният случай се претопля за 20-ти път. Управляващите не могат да повярват, но опозицията ще им вземе властта", продължи темата за приватизациите Андрей Райчев.

"БСП качи електората си и показва, че е жива и силна опозиция. БСП постигна огромен ефект, те свалиха председателя на Народното събрание като мръсно коте. БСП се мъчат да стигнат до предизборна обстановка", допълни той за опозиционната политика.

"Все още има СРС-та, защото никой не го е страх, а не го е страх, защото още никой не е лежал в затвора. Разбира се, че една власт трябва да се информира, и да послушва", завърши Райчев за скандалът с подслушването на журналисти, политици и магистрати.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2133 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.12.28 | 15:11

4
мнението на юдеокомунистически терористи не вълнува демократичния свят
Стария Гълъб

2017.12.18 | 02:17

3
Гълъбче прибирай ся.

2017.12.18 | 02:15

2
Седесарската кypва Гълъбов лиже ташаците на Тиквата.
СТИГА С ТИЯ ПЛАТЕНИ ТЪПАЦИ

2017.12.13 | 14:31

1
ТА ТЕ СА ПО ТЪПИ ОТ ТИКВАТА.

Добави коментар

Водещи новини