Илиана Раева: Културата върху тялото, интелекта и емоциите помагат за развитието на една личност

  • 10 декември 2017 09:19

  • 4242
  • 2
Илиана Раева: Културата върху тялото, интелекта и емоциите помагат за развитието на една личност
©

Изтича една много емоционална година, която ни накара да имаме надежда за бъдещето. Не съм вярвала, че след златните момичета ще имаме такъв отбор, който да ни накара да забравим за тях с участието си. Това каза Илиана Раева в ефира на Нова телевизия.

„Аз съм оптимист, когато имам власт над нещата, т.е. съм участник и имам основанието да кажа, че съм оптимист за бъдещето, защото знам как се работи. Въпреки това не съм вярвала, че ще тръгнем с такъв бомбастичен старт. Ние имаме нови шампионки“, добави тя.

„Всички състезателки са в залата от много мънички - 4-5-годишни. Това става техният живот. Златните момичета всички до една има своята работа в гимнастиката. Шампион се става с работа в залата до тъмно“, категорична е Раева.

По думите й момичетата имат имат голямо желание за работа. Силна воля. Работят с желание и страст.

„Моята голяма страст е треньорството“, призна Раева. „Обичам да ходя в залата. Опитвам се да уважавам мнението на треньорките и да не им се бъркам. Самите те имат огромни възможности. Умея да бъда в помощ“.

Тя коментира и подценяването на Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис от родни интелектуалци. „Най-важното нещо е да си много умен. Спортът е много труд върху едно тяло. Успехите на тенисиста ни Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис са грандиозни. Културата върху тялото, интелекта и емоциите са еднакво важни и значими за развитието на една личност. Спортът е изкуство. Творецът може да си даде почивка, спортистът го виждат всички постоянно. напрежението под което е поставен не може да се сравни с постиженията на нито един от анализаторите ни. Това подценяване показва завист“.

Самочувствието е да вярваш в себе си. В живота всеки се опитва да ти смачка самочувствието и егото, а то е много важно. Това ни кара да вървим напред и да се развиваме, каза още Раева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4242 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Уау!

2017.12.11 | 00:57

2
На тази на снимката и липсва само метлата. За нея ли пита?
изи

2017.12.10 | 19:26

1
За каквото и да говорим става дума за ПАРИ !

Добави коментар

Водещи новини