Трета жена обвини Дъстин Хофман в сексуален тормоз

  • 09 декември 2017 15:53

  • 2336
  • 6
Трета жена обвини Дъстин Хофман в сексуален тормоз
© Getty Images/Guliver

Трета жена обвини актьора Дъстин Хофман в сексуален тормоз и определи поведението му като "ужасяващо, деморализиращо и оскърбително преживяване", предадоха ТАСС и Асошиейтед прес.

Катрин Росетър партнираше на Хофман в бродуейската пиеса "Смъртта на търговския пътник" през 1984 г. По думите й, актьорът извършвал неприлични действия, докоснал я и поискал да му направи масаж.

Дъстин Хофман не е коментирал обвинението й.

Преди нея писателката Ана Греъм Хънтър обвини звездата в сексуално посегателство. Инцидентът е станал по време на снимките на телевизионния филм "Смъртта на търговския пътник" от 1985 г., в който Хофман изпълнява главната роля. Хънтър съобщи, че работела на снимачната площадка като стажантка и по онова време била 17-годишна.

По думите й холивудският екранен герой се държал неподобаващо с нея, открито флиртувал и си позволявал непристойни изказвания по неин адрес.

Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също твърди, че е станала жертва на сексуален тормоз от Дъстин Хофман. Инцидентът датира от 1991 г. Дамата, тогава прехвърлила 20-те, се е срещнала с актьора по повод пиеса, която е написала. По думите й Хофман е казал: "Преди да започнем, нека ти задам един въпрос, Уенди – била ли си интимна с мъж над 40 години?".

Тя се е опитала да запази спокойствие и да се върне към темата за пиесата, но актьорът я прекъснал, заявил е, че ще ходи на пазар за дрехи и я попитал дали не иска да го придружи.

Въпросът му обаче по-скоро е прозвучал като "Хайде, да идем в близкия хотел". Сценаристката неколкократно отказала, Дъстин Хофман напуснал мястото на срещата, а проектът й така и не се е осъществил.

Междувременно, режисьорът на "Х-мен" Брайън Сингър категорично отрече обвиненията, че е изнасилил малолетен през 2003 г. Според заведеното в съда дело от Сизър Санчес-Гусман, инцидентът е станал, когато момчето е бил на 17 години, на яхтата на приятел на режисьора.

След това Брайън Сингър му казал, че може да му уреди роли в Холивуд, ако мълчи. Режисьорът също го предупредил, че никой няма да му повярва, ако разкаже за случилото се, но ако го направи, той ще потърси хора, които да съсипят кариерата му.

Това е второто обвинение срещу режисьора, който каза, че ще защитава невинността си до последно в съда. Първото дело беше прекратено от обвинението, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2336 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Метгонтан

2017.12.15 | 17:03

6
Тва да не ти се доебе в Хамерика. Ще те осъдят , щи земат парите , и тебе ще ебат после в затвората. Демокрация ко да праиш , права

2017.12.12 | 18:03

5
Това в Америка стана модерно или да „ скрият „ съпрузите си са тлъста застраховк За пари продават всичко - всичко

2017.12.12 | 18:03

4
ПОЛОВО ИГНУРИРАНИ „ ЖЕНИ „ НО В ГЕНА ИМ СА ЗАЛЕГНАЛИ ПАРИЧКИТЕ. ПО ОНОВА ВРЕМЕ КОГАТО ИМ Е БИЛ ВЪТРЕ СА ПРОИЗНАСЯЛИ „ ОХ„ И ОЩЕ А СЕГА СЕ СЕТИЛИ ИЛИ ПО ТОЧНО АДВОКАТИТЕ ИМ ЗА НЯКОЙ ДРУГ ЛЕВ. СМЕШНО И ГРОЗНО
Гост

2017.12.12 | 18:03

3
Бре и лилипута

2017.12.12 | 18:03

2
Това са такъв тип грозни жени, които като им кажеш добър ден мислят, че ги сваляш....хайде холан станало преди 100 години и досега мълчали.Чакали да си понапълни банковата сметка, за да го осъдят!?
КЕП

2017.12.09 | 20:15

1
КораваЕврейскаПишка-хем дърта.Браво Дъсти!!....

Добави коментар

Водещи новини