Димитър Маргаритов: Надявам се да сме изчистили пазара преди Студентския празник

  • 08 декември 2017 08:32

  • 1629
  • 1
Димитър Маргаритов: Надявам се да сме изчистили пазара преди Студентския празник
© БНТ

Надявам се да сме изчистили пазара преди Студентския празник.

Това коментира в студиото на „Денят започва“ по БНТ председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов по повод проверките на КЗП преди 8 декември.

„Нарушенията досега са свързани главно с това, че е спестена информация за пакети с услуги“, заяви Димитър Маргаритов.

По думите му основните проблеми ще бъдат забелязани от самите празнуващи. А те от своя страна ще сигнализират.

„В предишни години имаме подадени сигнали в деня на празника, че в хода на настаняването няма достатъчно стаи, че се налага да се прегрупира компанията“, коментира Димитър Маргаритов.

Председателят на КЗП призова студентите да не си развалят празника с прекомерната употреба на алкохол. А всяко несъответствие между срокове на годност и друга обявена информация за качествата на продукт и самия продукт да се сигнализира към КЗК.

„Целият този комплекс от възможни действия е налице и ще направим необходимото да санкционираме, ако е извършено нарушение“, допълни Маргаритов.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1629 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ели

2017.12.14 | 13:34

1
Ромите са в Европа, но и там НЕ желаят да учат, както го правят някои мигранти. Нямат никакво оправдание за това освен, че са си такива, но никакви привилегии не им се полагат, след като имат осигурени условия за живот на запад, а не учат и не работят като мигрантите

Добави коментар

Водещи новини