Харесайте facebook страницата ни

МВнР с предупреждение: Избягвайте пътуванията до Йерусалим и Витлеем

Министерството на външните работи и посолството в Тел Авив информират, че във връзка с решението на САЩ по статута на Йерусалим като столица на Израел се очакват публични демонстрации и локални прояви.

Към момента няма информация за ограничения в движението, за непредвидени и неконтролируеми действия, но в градовете Йерусалим и Витлеем, както и в Палестинските територии се очаква да има масови прояви, които могат да доведат до инциденти. На този етап препоръчваме да се избягва пътуване до Йерусалим и Витлеем, както и в Палестинските територии, освен при крайна необходимост.

В случай на пътуване, следва да се избягват публични места с масово струпване на хора, както и да се проявява повишена бдителност при ползването на градски транспорт. Съветваме пътуващите български граждани да следят в средствата за масово осведомяване текущата информация за обстановката в посочените места и да изпълняват стриктно указанията на властите. Предвид възможността за публични демонстрации и протестни прояви и в други държави от Близкия изток и Северна Африка, призоваваме българските граждани, пребиваващи в региона да проявяват повишена бдителност и да избягват публични места с масово струпване на хора, да се осведомяват за обстановката и да изпълняват стриктно указанията на властите, съобщават от пресцентъра на МВнР.
 

Коментари
Коментари (6)
Коментирай
Бесепар от миналото (гост)
09.12.2017 | 07:23

Комунягите се нервират и пукат от яд:):) До вчера не даваха и дума да се каже за Тръмп ''супер-приятелят'' на Путин, а днес го плюят и хулят... ама такива са си нашите комунисти...

Рейтинг:
 
1
(гост)
08.12.2017 | 00:38

избягвайте кочината уродсалим витлеем родина на свинете

Рейтинг:
 
3
todorov (гост)
07.12.2017 | 21:55

TRETA SVETOVNA VOYNA,, GLAVNA PRI4INA TRAMP

Рейтинг:
 
0
Атакист от град (гост)
09.12.2017 | 07:23

Тъпите комуняги се раздвояват и пукат от яд!!:):) Довчера подкрепяха Тръмп едва ли не като ''супермен приятелят на Путин'', а днес го плюят и бълват ругатни:):)

Рейтинг:
 
5
(гост)
07.12.2017 | 21:11

СЛЕД КАТО МУ ГО ЗАЧУКАХА НА ИЗРАЕЛ ЕДВА ЛИ СЕ ПУКАТ :)

Рейтинг:
 
0
ЗАЩО (гост)
07.12.2017 | 21:23

НАЛИ ТАМ СА ГОСПОДАРИТЕ ВИ.

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар