Харесайте facebook страницата ни

Случаят с изоставеното бебе в Перник е разкрит

© pixabay.com (архив)

За по-малко от три часа пернишки криминалисти са изяснили случай на фалшив слух с изоставено бебе, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

Около 12.00 ч. днес, в ОДМВР - Перник бил подаден сигнал, че в пернишко училище се намира изоставено бебе. Уведомен бил и Центъра за спешна и неотложна медицинска помощ, откъдето детето било поето и настанено за преглед в болница. В хода на предприетите незабавни действия криминалистите изяснили следното:

Преди няколко дни бащата на 8-месечно момиченце го оставил на грижите на бившата си съпруга. Жената работела в пернишко училище и днес имала часове. Нямала на кого да остави пеленачето, затова го взела със себе си в училище и го оставила на друга нейна колежка, докато проведе часовете си. Тази информация стигнала до директора на училището от трета преподавателка и така били уведомени органите на реда.

Преди дни учителката, при която било оставено бебето, е посетила социалните служби в града, като твърдяла, че трудно се оправя с него. Установени са родителите на момиченцето и в момента се издирват. То е в добро общо състояние. Полагат се необходимите медицински грижи за него. Уведомени са Отдела за закрила на детето в Перник и прокуратурата.

Работата по случая продължава, уточнява ОДМВР-Перник, цитирани от БТА.

Коментари
Коментари (2)
Коментирай
120 (гост)
22.02.2018 | 00:20

НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!

Рейтинг:
 
0
todorov (гост)
08.12.2017 | 08:23

TRETA SVETOVNA VOYNA,, GLAVNA PRI4INA TRAMP

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар