Инициативата "Коледа за всяко дете" влиза в университетска болница в Плевен

  • 07 декември 2017 15:35

  • 2965
  • 0
Инициативата "Коледа за всяко дете" влиза в университетска болница в Плевен
© pixabay.com

Националната инициатива "Коледа за всяко дете", организирана от Националното сдружение на сираците в България /НССБ/, ще достигне и до децата в Университетската болница "Георги Странски" в Плевен. Това съобщи председателят на Управителния съвет на сдружението Слави Михайлов.

Утре - 8 декември, от 14.00 часа, доброволци ще поставят елхи и ще ги украсят празнично в детските отделения на здравното заведение. Целта е да доставим радост на малките пациенти в навечерието на Рождество Христово и Нова година, каза Михайлов. Той е получил съдействие за тази проява от ръководството на университетската болница, която е сред най-големите в страната, обслужваща най-тежките случаи в район с близо милион население.

Инициативата да бъдат зарадвани децата в това лечебно заведение е на Сдружението на сираците и платформата "Приятели, Помагайте" в Плевен, уточни Слави Михайлов.

"Коледа за всяко дете" вече зарадва в Плевен и региона повече от 600 деца с подаръци и празнични тържества. Инициативата стартира в пресклуба на БТА в Плевен и бе подкрепена от Медицинския университет и всички мотоклубове в града.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
2965 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини