Харесайте facebook страницата ни

Станишев към Шулц: Европа има нужда от вас

„Европа“ е ключовата дума в дебатите на двудневния конгрес на Германската социалдемократическа партия в Берлин. Това е разбираемо, тъй като темата за бъдещето на Европа е и в центъра на разговорите между двете най-големи политически сили в Германия.

Конгресът ще обсъди резолюция, която да даде отворен мандат на ръководството на партията за разговори по конкретни политики при евентуално участие в бъдещо правителство. В речта си Шулц очерта  линиите за левицата: бъдещето на Европа, труда и околната среда.

„Ние не трябва да управляваме на всяка цена, но и не трябва да останем в опозиция на всяка цена. Важно е да видим какво можем да постигнем. Нашата държава трябва да стане по-силна, а затова е необходима Германската социалдемократическа партия.“, продължи той.

„Глобализацията се нуждае от правила, които да отидат отвъд националното. За постигането на тази цел ПЕС и Прогесивният алианс ще имат ключова роля.“, посочи Мартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския ... към профила .

„Предадох на нашите приятели – немските социалдемократи – загрижеността на левите лидери и премиери, че без тяхното участие в бъдещото правителство на Германия, промяната в Европа не би могла да се случи. Само тяхното присъствие би постигнало реални действия по социалния стълб и по предстоящата политическа битка за новия бюджет на Европа.“, заяви Станишев, който е специален гост на конгреса.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
(гост)
07.12.2017 | 18:57

Да си купи ЗАМЪК В ШВЕЙЦАРИЯ бая е откраднал от българския народ а и ония ПЕТ милиона дето ги даде на брат му за морето

Рейтинг:
 
0
историк (гост)
07.12.2017 | 18:54

За Шулц не знам да ли е необходим , но ти отдавна трябваше да обясняваш на съкилийници те си , какво мислеше , какво стана и къде са Парите .

Рейтинг:
 
0
(гост)
07.12.2017 | 18:07

БЪРКАТ СИ ПО ДУПКИТЕ

Рейтинг:
 
0
(гост)
07.12.2017 | 18:08

ei toa sasel otkade izleze da obia

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар