Харесайте facebook страницата ни

Цветан Цветанов на работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 ... към профила проведе работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ.

По време на срещата с регионалния директор за Европа и Близкия Изток Джозеф Кип беше обсъдено двустранното сътрудничество и новите регионални предизвикателства. Цветанов представи пред Кип приоритетите на българското председателство на Съвета на ЕС, като подчерта задълбочаването на връзките между държавите от Западните Балкани и тяхната европейска перспектива.

Със задоволство беше отбелязано, че отличното сътрудничеството от предходните години между българските правоохранителни органи и ДЕА продължава и днес. В качеството си на председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание Цветан Цветанов постави въпроса за увеличаване на броя на обучаващите се в Академията на ДЕА български правоохранителни служители. Беше специално отбелязано, че по този начин най-добре се изграждат кадри за успешно трансатлантическо сътрудничество.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
(гост)
08.12.2017 | 13:04

ЦВЪКИ БЕШЕ ИЗВИКАН ОТ ГОСПОДАРИТЕ СИ ЗА ИНСТРУКТАЖ.

Рейтинг:
 
0
СЛАВА НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ сесесре !!!!!!!!! (гост)
08.12.2017 | 13:04

БРАВО ЦЕЦО БЪЛГАРИТЕ СМЕ БЛАГОДАРНИ НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ЗАВИНАГИ ОТ ПИЯНАТА МИРИЗЛИВА руска КОЧИНА

Рейтинг:
 
3
Даааа (гост)
08.12.2017 | 13:04

През година ЦРУ викат този цървул на обучение в родната му централа. Явно са много глупави и там. Та от този индивид чеп за зеле не става.

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар