Харесайте facebook страницата ни

Бойко Борисов представя приоритетите за свързаността на Западните Балкани пред Кристалина Георгиева

© Булфото (архив)

Министър-председателят на България Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила ще бъде домакин на среща, посветена на бъдещето на Паневропейски транспортен коридор 8 - една от десетте основни артерии, която предвижда свързване на Адриатическо с Черно море през Албания, Македония и България, отбелязва скопското електронно издание „Локално“.

Срещата ще се проведе в българската столица, а на нея ще присъстват министър-председателите на Македония и Албания – Зоран Заев и Еди Рама. Като специален представител на Световната банка в дискусиите ще участва и Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в ... към профила , която заедно с българския премиер ще открие форума.

Към момента няма информация дали са предвидени двустранни срещи на лидерите, поканени за участие в срещата.

В рамките на неотдавнашен разговор със Зоран Заев в Струмица, проведен на 23 ноември, премиерът на България подчерта, че Коридор 8 ще свърже Европа с Азия, изразявайки надежди, че проектът ще бъде реализиран през следващите години. „Интересът за финансиране е много голям, защото всички виждат, че той (проектът) може да бъде реализиран“, увери Борисов на срещата в Струмица. На срещата, планирана в София, македонската страна ще бъде представена и от вицепремиера по икономическите въпроси Кочо Ангушев.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
(гост)
08.12.2017 | 10:56

Гост- тъпак !!!!!!

Рейтинг:
 
0
мишо (гост)
08.12.2017 | 10:56

Кристали вместо да се скрие в дън земята от срам дойде да се подхилква и да дава акъл.

Рейтинг:
 
0
(гост)
08.12.2017 | 10:56

И АКО ТОВА НЕ Е ГЕОПОЛИТИКА НАРЕДЕНА ОТ НЯКЪДЕ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ !!!!! КАКВО ПРАВИ ТАЯ КАРИЕРИСТКА ТУКА ?

Рейтинг:
 
2
(гост)
08.12.2017 | 10:56

Теб ли умнико да поканят?

Рейтинг:
 
7
 
Добави Коментар