Гущеров проговори за новата си любов - Светлана Василева

  • 07 декември 2017 08:01

  • 84469
  • 6
Гущеров проговори за новата си любов - Светлана Василева
© Фейсбук

Xpиcтиян Гyщepoв мълчeшe зa нoвaтa cи любoв Светлана Василева и шoyтo, в което тя участва. Ho изнeнaдвaщo милиoнepът пpoгoвopи зa вcичкo, кoeтo ce cлyчвa мeждy нeгo и плeймeйткaтa. Mилиoнepът c нeтъpпeниe oчaквa нoвaтa мy любoв дa ce пpибepe вкъщи.

Oщe някoлкo дни влюбeнитe щe ca paздeлeни, cлeд кoeтo oтнoвo щe ce paдвaт нa щacтиeтo cи.

Оказа се обаче, че плеймейтката  не е бременна от приятеля си Християн. Това потвърдиха пред "България Днес" от обкръжението на една от най-актуалните двойки у нас.

През последните дни в публичното пространство активно се разпространява мълвата, че моделката чака бебе. Тя била забелязана да си купува тест за бременност в столична аптека. И то няколко дни преди влизането й в къщата на "Биг Брадър".

Проверка на вестника показа, че Светлана не чака наследник, поне на този етап. От телевизионния екран ясно се вижда и, че моделката е доста слаба, което не се вписва във визията на бременна жена. Двамата с Гущеров вече са обсъждали възможността да имат дете, тъй като връзката им премина на далеч по-сериозен етап. Двамата се залюбиха през август, но вече живеят заедно и чертаят планове за общо бъдеще.

"Чакам я да се прибере у дома. Доволен от съм от поведението й в "Биг Брадър" и няма от какво да се срамува. Всичко между нас е ОК и продължаваме да сме заедно", коментирал Гущеров пред свои приятели.

Очакванията бяха, че в риалити шоуто плеймейтката ще говори повече за връзката си с младия милионер, но тя показва изключително добро поведение. Свтелана получи червена точка и за това, че не пие алкохол, което я пази от възможността да си развърже езика.

Християн все още не е ставал баща, макар че зад гърба си има вече един брак - с фолкпевицата Мария. Изпълнителката публично призна, че има проблеми и преди години е успяла да зачене дъщеря си едва след ин витро опити. Гущеров и чалгарката се разделиха и с това отлетя възможността двамата да оставят общи наследници след себе си. Но сега това може да му се случи със Светлана, която неведнъж призна, че е готова за сериозни стъпки в живота си и след като се е наживяла, вече иска да създаде семейство. И в лицето на Гущеров вижда подходящия човек.

Последвайте канала на

Novini.bg
84469 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.03.20 | 07:40

6
Имала глава да пати.Много пари плитък ум.

2018.03.20 | 07:40

5
Болен легнах докато чаках тази блага вест.
КГБ

2018.01.03 | 00:25

4
ГУЩЕРОВ НАЛИ СЕ СЕЩАШ ЧЕ АКО НЯМАШ ПАРИ НЯМА КОЯ ЖЕНА ДА ДОЙДЕ У ВАС А ТИ ВАСИЛЕВА ЗА ПАРИТЕ МУ ХОДИШ С НЕГО
ггг

2017.12.27 | 13:45

3
А масажисът на Гущи ще бъде ли вкъщи? Да има къде да седне "новата любов"....
боби

2017.12.27 | 13:45

2
Тая Светлана какво очаква от Гущеров пари ли ,той горкия няма вече пари и за цигари Мария му взе и последните стотинки залага коли само и само да има какво да яде

2017.12.27 | 13:44

1
Гуце, Гуце, с това изкуствено бабе, що те чака... То пред очите ти е на крака на масажиста, а какво ще е после...Мара ще ти се види ангел.

Добави коментар

Водещи новини