Всичко което правите днес, ще се получава добре

  • 07 декември 2017 06:29

  • 11365
  • 0
Всичко което правите днес, ще се получава добре
© Pixabay

Луната е в знак Лъв. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си.

Действително енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Всичко което правите, ще се получава добре. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Добре е да има приятни изненади, подаръци. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

19 лунен ден продължава до 21:22ч. Денят е сложен и прост едновременно. Подходящ за рутинна работа. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо няма да ви грози през него. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с това, което не знаете. Увеличава се опасността от травми. Главната защита на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите.

През този ден се отварят каналите, които ни свързват с миналото. Днес се обърнете назад и поразмишлявайте за тези, с които сте били несправедливи, и за онези, които са ви наранили, простете на оскърбилите ви и поискайте прошка от обидените, поправете грешките направени в миналото, които се отразяват на настоящето и създават днешните ви проблеми. Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние. Луната “затъмнява” разсъдъка. Критически ден за психично болните. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс - Препоръките са никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

19-ти лунен ден – символ: Паяк, мрежа - Родените през 19-ти лунен ден са самоотвержени, високо нравствени и талантливи хора. Срещат неразбиране от страна на околните, заради странното си поведение и самобитния нрав. Надарени са с магически умения и способности, но трябва да ги използват за добро, иначе могат да донесат вреда. По натура са добри, но някои имат хитър и извратен ум. Сред тях се срещат интриганти и лъжци, или разочаровани от живота хора. Не ги привлича популярността, харесва им да управляват в сянка.

Да внимават при спортни занимания и физическо натоварване, тъй като има вероятност от травми. Излишъкът от негативни емоции, апатия, раздразнение са главната опасност за родените в този ден. Такива емоции трябва да се държат под контрол. Често пият твърде много, но алкохола им действа пагубно. Те трябва да знаят това и да избягват употребата му.

20 лунен ден започва от 21:22ч и продължава до 22:31ч на следващия ден

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11365 0

Свързани новини

Водещи новини