Нинова: Управляващите искат да смачкат и заглушат опозицията. Вече ходя с частна охрана (видео)

  • 06 декември 2017 08:34

  • 7506
  • 29
Нинова: Управляващите искат да смачкат и заглушат опозицията. Вече ходя с частна охрана (видео)
©

80% от българите са на мнение, че приватизацията и концесиите са ограбили държавата. Ние искаме всички тези сделки по време на прехода да се сложат на масата и да бъдат разследвани. Тук нямаме никакви противоречия. През последните две-три седмици идеята за ревизия на приватизацията е сведена само до разследване на приватизацията на "Техноимпекс". От ГЕРБ не спират да говорят само за нея и за нищо друго. Това се прави с цел да се омаскари опозицията. Те искат да ни смачкат и заглушат. Първата стъпка в тази посока беше идеята: дайте да им дадем постове, за да мълчат. Втората беше да ни разбият отвътре. И сега това е третата стъпка, с която искат да смачкат опозицията.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. "Няма абсолютно нищо вярно в твърденията на ГЕРБ. Не може Антон Тодоров и Тома Биков да са съдници. Те не могат да раздават присъди. По случая "Техноимпекс" са се произнесли компетентните органи. Това са Върховна касационна прокуратура, Софийска градска прокуратура, още веднъж Върховна касационна прокуратура, които ясно заявят, че няма никакви нарушения и са спазени всички необходими законови процедури, като няма данни за престъпления. Главният прокурор Сотир Цацаров казва същото в преписка от 10 юли тази година. Край. Случаят е приключен. Тоест не е. Ако някой има още претенции, да заповяда в Софийски градски съд и да ме съди. Аз декларирам, че няма да се позова на давност, но това трябва да направят всички политици в България и да се види техния път. Всички. Трябва да извадим всичко на масата", каятегорична беше тя.

"Техноимпекс“ е купено от друго дружество, в което участват 28 човека, сред които съм и аз. Ние сме акционери в РМД, което купува "Техноимпекс“. Собствеността е на РМД-то, а ние имаме съответни дялове. Аз не съм единствен собственик. Има прехвърляне на акции между различни собственици. Давала съм пари само за учредяването на РМД-то. Нямам яхти, заменки ВЕИ-та, централи, мерцедеси, БМВ-та. Не разбирам от луксозни коли. Имам един апартамент, който със съпруга ми сме си купили с кредит", обяви Нинова.

"Нямам притеснения от нищо. Аз не се позовавам на разни дописки в интернет. Аз говоря с документи и факти. Ние сме единствената партия, която е дала оценка на приватизацията. ГЕРБ сега се сетиха за тази тема, за да заглушат опозицията. Защо не отвориха тези въпроси, когато взеха властта през 2009? Ние ясно сме заявили, че приватизацията е виновна за ограбването на държавата. Нека ме атакуват, но това не става от трибуната на парламента, а в съда и в прокуратурата. ГЕРБ не искат ревизия на цялата приватизация. Тяхното е една имитация. Те се опитват да замажат очите на хората, че ще има възмездие. Не искам да влизам в обяснителен режим. В цялата държава има протести. Хората са недоволни. Управляващите искат да обърнат общественото мнение в друга посока. Те прехвърлят топката към това какво е правила Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за преди 20 години. В момента паралелната държава краде по 10 млрд. на година. За индксацията на пенсиите са необходими едни 80 млн. лева. Това се опитват да прикрият управляващите в момента, но няма да им се получи. Нека си говорят за мен, но обществото също ще сннае какви ги вършат ГЕРБ в момента", закани се Нинова.

"Винаги съм имала разбирането, че данъците на хората не трябва да отиват за охрана на политиците. След последните няколко инцидента с мен, семейството ми взе мерки и вече ходя с частана охрана, която аз си плащам. И сега ме чака отвън. Твърда съм в решението си, че няма да използвам държавна охрана. Наела съм си частна и си я плащам сама", завърши лидерът на социалистите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7506 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар

2018.01.05 | 08:05

29
а герберските фирми? Крадливия боко?!

2017.12.10 | 19:06

28
да се забранят комунистическите фирми за охрана

2017.12.10 | 19:06

27
КОМУНИСТ И КОЗА НАЯЖДАНЕ НЯМАТ !

2017.12.10 | 19:05

26
Ами ще плащаш като окраде държавата с приватизацията .Ето къде отиват парите от краденото -за частна охрана .Аз няма какво да ям сутрин,обед и вечер а тя има пари и за частна охрана ..Това ли е социалното и справедливото в тази Партия с такъв лидер.Ревизия и гласувай за нея
... ...

2017.12.10 | 19:05

25
Ти си назначена “опозиция”, за да няма д.е.б.и.л.а проблеми.
червен имбецил

2017.12.10 | 19:05

24
Лъжливата кавалеристка да не се прави на честната Калудка , а да подкрепи закона за отпадане на давността , след като няма от какво да се притеснява .

2017.12.10 | 19:05

23
Всяка дума - ЛЪЖА !

2017.12.10 | 19:05

22
ТОЧНО ТАКА, ДЕМОКРАЦИЯА МАЧКА И ПРЕЧУПВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИЗРОДИ. И СПАСЯВА СВЕТА ОТ ЗЛОТО.
бат'Паци

2017.12.10 | 19:05

21
От'де пари за частна охрана ма парцал?

2017.12.10 | 19:05

20
Интересно всичко е в ред по Техноинпекс ,а не иска да се ревизира престъпната приватизациа на прехода .Всичко приватицирано да се национализира ,а приватизаторите на съд и присъда .Това ще спаси държавата ,а не Нинова с нейните овъртания ,аправдания и ден и нощ да ни занимав

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини