ГЕРБ ще гласува против предложението на ДПС да отпадне проверката на сигнали срещу политици

  • 05 декември 2017 16:23

  • 5877
  • 4
ГЕРБ ще гласува против предложението на ДПС да отпадне проверката на сигнали срещу политици
©

ГЕРБ ще гласува против предложението на ДПС да отпадне проверката на сигнали срещу политици.

Това каза на пресконференция в Разград народният представител Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, цитирана от БТА. Тя посочи, че антикорупционният закон ще бъде разгледан от правната комисия на парламента утре на второ четене. Атанасова смята, че не само докладите от нашите европейски партньори, но и усещането на цялото ни общество е, че корупцията и борбата с нея трябва да започне от високите етажи на властта.

Ние от ГЕРБ винаги сме демонстрирали не само воля, но и резултати, когато има дори и най-малко съмнение за каквото и да е. Можем да носим отговорност и да няма политически чадър над никой, без значение на каква длъжност е, посочи депутатът. Тя добави, че ГЕРБ е партията, която и в рамките на 43-то Народно събрание подкрепяше антикорупционния закон и гласува за него и сега ще положи максимални усилия да бъде приет до края на годината.

Относно смяната на председателя на Общинския съвет в Разград Атанасова каза, че според нея това е демонстрация на безпринципно обединение. Тя счита, че вероятно смяната ще има и негативен ефект върху работата на местната власт, тъй като новият председател е от опозиционна партия на кметския екип. За мен ще бъде изненада, ако председателят на Общинския съвет се абстрахира от волята на политическата си група и демонстрира различен начин на поведение в интерес на решенията за община Разград, допълни Атанасова.

Народният представител от Разградския избирателен район направи и кратък отчет за своята дейност от началото на мандата си. Тя отбеляза, че през този период за Лудогорието са финансирани проекти на размер на 7 милиона лева. Като успех тя отчете и запазването на училищата в община Исперих. За следващата година приоритетите в работата на депутата остават непроменени, като един от тях е подобряването на пътната инфраструктура, което е и основното желание на жителите на областта.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5877 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.12.06 | 09:06

4
ОЛЕЛЕ пак тая ли ???? Майките започнаха вечер да плашат децата си с нея .
А Бе

2017.12.06 | 09:05

3
Тая ли беше с миризливата слива
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти И рубладжий !!!!

2017.12.06 | 09:05

2
бкп И дпс СА ОТ ЕДНА МАЙКА КОМУНИСТИЧЕСКА ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ
Ставри

2017.12.06 | 09:05

1
А с ГЕРБ са от един баща също комунистически партиец

Добави коментар

Водещи новини