Продължават акциите срещу злоупотребите в системата на здравеопазването

  • 05 декември 2017 07:48

  • 3749
  • 1
Продължават акциите срещу злоупотребите в системата на здравеопазването
©

Продължават акциите срещу злоупотребите в системата на здравеопазването. Днес ресорният министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в ще дадат информация за предстоящи проверки.

Те са свързани с начина, по който се изразходват средствата за болнична помощ от лечебните заведения.

Само преди дни беше разбита организирана престъпна група за паралелен износ на лекарства. При спецакция на прокуратурата, ГДБОП и ДАНС бяха иззети медикаменти за милиони левове. Скъпите лекарства, сред които такива за деца и онкоболни, са изнасяни с фалшиви документи от болнични заведения, преопаковани и продавани в Западна Европа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3749 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.12.05 | 13:20

1
Основата на злоупотребите в здравеопазването я търсете в Народното събрание - в "творците" на законите. Повечето ни лекари са и високо компетентни и високо морални хора със сърца. Но работят с вързани ръце, в ужасни условия, докато на тунеядците на 2 години им купуват нови к

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини