500 деца получиха подаръци от благотворителната инициатива "Коледа за всяко дете"

  • 03 декември 2017 12:52

  • 1550
  • 0
500 деца получиха подаръци от благотворителната инициатива "Коледа за всяко дете"
© Pixabay

Петстотин деца получиха досега подаръци от националната благотворителна инициатива "Коледа за всяко дете", организирана от Националното сдружение на сираците в България, съобщиха организаторите.

Стартът на дарителската акция е дал народният представител от ГЕРБ Владислав Николов, който е участвал с лични дарения за осигуряване на подаръци.

На предколедния празник в Пордим са зарадвани деца в неравностойно социално положение от Згалево, Тотлебен и Пордим. Заедно с тях са получили пакети с подаръци и деца, които са от семейна среда. Инициативата на сдружението на сираците е подкрепена от певицата Деси Добрева, DJ Paffi, младия изпълнител Деско, децата от училище "Св. св. Кирил и Методий" в Пордим, които са изпълнили шопско хоро и копаница на градския площад.

Радост за децата са предизвикали плевенските мотористи, които са раздали подаръците в костюми на Дядо Коледа. Следващата дарителска акция по линия на националната инициатива "Коледа за всяко дете" ще бъде на 5 декември за деца в неравностойно социално положение, настанени в социални институции в Плевен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1550 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини