Стоян Алексиев урежда развода си

  • 03 декември 2017 12:34

  • 55074
  • 2
Стоян Алексиев урежда развода си
©

Стоян Алексиев не е зарязал скандално младата си любовница Ивана Бобойчева, но се среща и с други дами. През седмицата той бе засечен да вози жена на средна възраст, с която обаче едва ли е интимен, съдейки по досегашните му сексуални предпочитания.

66-годишният актьор от докторската тв сага „Откраднат живот” си бе чукнал среща с наближаващата 50-те дама пред Народния театър. Именно там застаряващият плейбой беше заснет през лятото от папараци да мърсува със споменатата в началото студентка от ВИТИЗ, а после на същото място си правеше с девойката и други любовни рандевута.

Докато чакаше възрастната госпожа, Стоян отпиваше кафе, ръфаше шоколадова вафла и се ровеше в смартфона си. А когато брюнетката най-сетне пристигна, се здрависа делово с нея и я покани в колата си, пише "Уикенд". С автомобила си Алексиев закара жената до бул. „Дондуков”. На прясно ремонтираната улица двамата слязоха заедно от лимузината и влязоха в намираща се в близост сграда.

В последните седмици колегите на Стоян Алексиев не са го засичали в компанията на младата Бобойчева, което навява на мисълта, че момичето вероятно не е в София. Ивана, която е още студентка, си докарва допълнителни доходи като продавачка на парфюми в малко магазинче в центъра на София. Двамата със сигурност не са се разделили, допълва наш източник.

Последвайте канала на

55074 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.12.08 | 11:32

2
дърт козел млада върба лющеше...
kokиче

2017.12.06 | 09:50

1
егати виаграта

Добави коментар

Водещи новини