Денят носи в себе си силна енергия

  • 03 декември 2017 06:48

  • 11105
  • 0
Денят носи в себе си силна енергия
© Pixabay

Луна в Близнаци - Един добър ден за комуникативните и мобилни хора. Днешният ден ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS-и, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване, за ходене на гости.

Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Уязвими са нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите. Не носете тежко. Лесно можете да контузите пръстите на ръцете.

15 лунен ден продължава до 17:11ч. Денят носи в себе си силна енергия. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Нужна е повече предпазливост във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и също обръщайте внимание на околните. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Лош знак е да възникне спор днес. Пазете се да не бъдете измамени. Има опасност да се поддадате на вредни влияния - ставате лесно податливи на чужди внушения и нежелателни въздействия. Съдбата може да ви изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Болестите, възникнали сега не са опасни. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Ако прекарате този ден в пасивност, то вътрешно преображение няма да настъпи. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз.

В 17:48 ч. настъпва пълнолунието. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Творческите хора получават прилив на вдъхновение. В този период не вземайте сериозни решения.

16 лунен ден започва от 17:11ч. и продължава до 18:05ч на следващия ден – Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Не бива да осъждаме никой. Добре е за уединение. Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. В любовта следва да се проявява скромност в чувствата. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Усилва се аурата при болшинството от хората, затова духовните и творческите хора могат да проявят своите способности на най-високо равнище. Да не се гладува, но и да се преяжда не е добре.

Отношения – Време за стоене у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. Всички чувстват енергиен спад. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период.

Подстрижка – Целия ден е неблагоприятно за подстригване. Може да боядисвате косата с натурални оцветители в тъмни тонове за вътрешна стабилизация.

Покупки – След 17:11ч. е неблагоприятно за всякакви покупки. Няма да забележете нещо важно, някой скрит дефект относно покупката и после може да съжалявате, че сте я купили. 16-ти лунен ден – символ: Гълъб, пеперуда - Родените през

16-ти лунен ден имат високо духовно ниво, тъй като са доста способни, миролюбиви и скромни. Опитват се да не съдят никого, не завиждат и лесно прощават грешките на другите. От тях може да се получат добри адвокати, психолози, свещеници, лекари и лечители. Опитват се да живеят в хармония със света.

Имат добро развито въображение. По природа са романтици, мечтатели и идеалисти. Трябва да следят за своите мисли и емоции, за да не би несъзнателно да ги материализират в гняв или депресия. Обичат дрехи в светъл цвят и са склонни да носят всичко синьо, бяло и сребристо.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11105 0

Свързани новини

Водещи новини