Днес не вземайте важни решения и не купувайте скъпи неща

  • 02 декември 2017 06:31

  • 7140
  • 0
Днес не вземайте важни решения и не купувайте скъпи неща
© Pixabay

Луната е в знак Телец – Хората се чувстват по- умиротворени, спокойни и надеждни. Увеличава се силата на волята и търпението. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза, долната челюст. Избягвайте да викате и да пиете студени напитки.

От 03:54 до 23:22ч Луната се движи напразен ход. Не се препоръчва да се вземат отговорни решения. Взети при такава Луна, те никога не се изпълняват в очакваната посока, ако въобще се реализират. По-добре да се занимавате с рутинна работа, с добре познати неща, които могат да се изпълняват автоматично, без да се мисли за нищо. Не трябва да се купуват скъпи неща, особено такива, които ще се употребяват дълго време. Може да не забележите някой скрит дефект. Да не се започва нищо ново и важно. Трябва внимателно да се спазват правилата за техника на безопасност.

До 16:25ч продължава 14 лунен ден. Крайно нежелателно е да се стои пасивно този ден и да се "проспи". Запасът от енергия даден днес даром пропада и няма да се съхрани до следващият месец. Всяка физическа работа е полезна. Възможно е да се изпита печал, меланхолия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Тъй като Луната целия ден се движи на празен ход, не могат да се използват добрите възможностите, които дава този лунен ден.

15 лунен ден започва от 16:25ч и продължава до 17:11ч на следващия ден – Злото може да се яви под всякаква форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията. Денят се явява тежък в тъй наречените сексуални изкушения и отпускания. Задължително трябва да се победи плътта и желанията иначе се разрушава астралното тяло на човек. Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост от страна на другите. Лош знак за деня е поява на спорове, добър знак е куче, дори да лае. Възникнали болести не са опасни. Ще зачестят главоболията. Не претоварвайте главата, очите с нищо. Добре е да се откажете от подстрижка. Няма да останете удовлетворени.

15-ти лунен ден – символ: Огнен змей - Родените през 15-ти лунен ден са доста сложни, капризни и конфликтни личности. Обикновено имат тежка карма, която трябва да изкупят в този си живот. Затова е необходимо да се постараят да се променят. Лесно се поддават на различни изкушения, самите те също обичат да съблазняват и да се хвалят. Те са раздразнителни и склонни към чести промени в настроението. Ако не се научат да управляват емоциите си, то емоциите ще управляват живота им. Имат свободна душа, не се поддават на влияния и за тях не съществуват никакви авторитети.

Тези хора често страдат от панкреас и са склонни да развият диабет, също така обичат сладки, но за съжаление следва да се ограничават в това.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7140 0

Свързани новини

Водещи новини