Връчиха наградите Мистър и Мисис Икономика 2017

  • 01 декември 2017 13:39

  • 2552
  • 1
Връчиха наградите Мистър и Мисис Икономика 2017
©

Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп взе най-голямото отличие в сектор „Недвижими имоти“ на тазгодишната церемония Мистър и Мисис Икономика в столичния хотел „Маринела”. Събитието се организирана за трета поредна година от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Общо 68 бизнес лидери бяха номинирани от членовете на КРИБ, а изборът на победителите направи Управителният съвет на Конфедерацията. По традиция победителите в отделните категории получиха статуетката „Рибарят и златната рибка“, изработена от прочутия български скулптор Ставри Калинов, която с времето се е превърнала в запазена марка на конкурса.

„Тази награда е много специална, защото е признание не само за мен като мениджър. Тя е най-вече отличие за усилията на целия екип на компанията. Приемам приза и като ангажимент, който трябва да бъде отстояван с обещанието, че ще продължим да работим със същата упоритост и професионализъм, не само за подобряването на пазара на недвижими имоти, но на бизнес климата като цяло“, сподели по време на церемонията Бояджиев.

Галакси Инвестмънт Груп е една от водещите инвестиционни компании в страната с повече от 18 години опит в развитието и управлението на успешни проекти в сектора на недвижимите имоти. Дружеството развива диверсифицирано и богато портфолио от офисни сгради, търговски и индустриални площи, хотели, жилищни и ваканционни комплекси.

Последвайте канала на

Novini.bg
2552 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Герб са прави

2017.12.04 | 09:48

1
Точно тези трябва да се разследват и цялото КРИБ за приватизацията и всички кражби в държавата.

Добави коментар

Водещи новини