Оранжевият цвят изпълнява желания

  • 01 декември 2017 12:05

  • 14216
  • 1
Оранжевият цвят изпълнява желания
© pixabay.com

Оранжевият цвят изпълнява желания.

Съзерцанието на картини с преобладаващ оранжев цвят за 5-10 минути на ден, ускорява изпълнението на вашето желание 27 пъти.

Ето един енергийният ритуал за вас:

Инсталирайте на работния плот на компютъра си картина със светъл оранжев фон и изпълнени с вашето желание от време на време я съзерцавайте и й се възхищавайте!

Особено добре този ритуал действа върху желанията, свързани със здравето, вдъхновението и сексуалността. При аюрведична терапия - това е сексуално стимулиращ цвят, има антимикробни свойства и предотвратява растежа на бактериите. Оранжевият цвят разкрепостява, дава свобода във физически и ментален план, психологически способства за по-голяма търпимост помежду ни, укрепва волята.

Oранжевото помага да се вземат решения, при това понякога и много сложни.Този цвят може да се счита за универсален и ефективен антидепресант. Така, спомага за успокоение, възвръща баланса, справяне със стреса.

Подобрява настроението и създава чувство за радост. Ако почувствате спад в силите си, тогава оранжевото ще ви помогне да получите енергия и жизненост и да изпълните всичките си планове. Този цвят може да ви научи да прощавате и да забравяте обидите, а понякога това е просто необходимо. Оранжевото има способността да възстановява нервната и мускулната тъкан. Това е подмладяващ и подхранващ цвят. В нашата аура оранжевото показва силата на интелекта, но най-вече не забравяйте, че оранжевият цвят изпълва желанията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.12.02 | 17:21

1
Пожелавам си Бойко тъпата тиква и Костов циганина крадец да влязат в затвора.

Добави коментар

Водещи новини