Стресът и напрежението от предишните дни започват да отминават

  • 01 декември 2017 06:12

  • 4766
  • 0
Стресът и напрежението от предишните дни започват да отминават
© Pixabay

В първия ден на новия месец Венера влиза в знак Стрелец, където ще остане до 25 декември. Влиянието на планетата ще ни направи по-щедри, добри, милосърдни, състрадателни, сантиментални. От една страна ще е характерен идеализъм в любовта, от друга – рационализъм при избора на партньор. Ще отдаваме предпочитание на тези, които могат да ни научат на нещо или да ни дадат социална защита. Най-често ще бъдем привличани от хора (включително еротично), които дълбоко уважаваме. И в някои случаи Венера в Стрелец може да даде любов към човек от далеч или към чужденец, например.
 

Опозицията на Марс към Уран прави критичен периода за предприемачи и политици. Подтиква към импулсивност, изблици на гняв, стремеж към независимост на всяка цена, краен егоцентризъм. Разногласия с приятели, липса на тяхната подкрепа, спорове. В социален аспект източници на конфликти с ръководството, служителите или партньорите могат да бъдат административни въпроси, съвместни финанси, акционерни въпроси, застраховки, данъци и задължения по дългове. Неуспешен период за изпълнение на плановете и проектите, неуспехи и загуби. Неблагоприятно за финансовото положение. Зачестяват кражбите и измамите. Особено неудачно време за гласуване на държавния бюджет, вземане на лоши решения, които ще имат последици върху обществото. По време на този аспект могат да се появяват неочаквани факти, информация, да се прояви вредното влияние на минали събития. Разбиване на офиси. Необходимо е повишено внимание при транспорта, при работа с уреди и машини, с електричество, вероятност от избухване на пожар. Разрушително въздействие на обстоятелствата.

Луната е в знак Телец - Стресът и напрежението от предишните дни започват да отминават. По времето на Телеца ще се чувствате умиротворени, спокойни и надеждни. Реакциите ще се забавят, мислите ще спрат да ви тревожат и да се роят. Увеличава се силата на волята ни и търпението. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда поддръжка. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза, долната челюст. Избягвайте да викате и да пиете студени напитки.

До 15:45ч продължава 13 лунен ден и влиянията от вчера. Период на корекции. Можете да внесете нужните изменения. Възможно е да се появи отново стар и забравен проблем. Най-доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи.

14 лунен ден започва от 15:45ч и продължава до 16:25ч на следващия ден – много активен, но и опасен в същото време. Вътрешните ни конфликти си може да станат напълно непоносими и дори съвсем незначително събитие да се превърне в "последната капка", която прелива. Промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да преживеят депресия, защото не намират изход от лунната енергия. Във връзка с това на 14-ия лунен ден според статистиката се случват много самоубийства. Подходящ ден да подобрите уменията и професионализма си във всяка работа. Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Много добър ден за почистване на червата и кожата. Постенето в този ден има силен лечебен ефект. Очите сега са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си. Не се препоръчва да бъдете в пасивно състояние, физическата работа под каквато и да е форма е много полезна.

Отношения и секс - 14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива с колеги и приятели, както и с партньори и началници. Благоприятно време за сексуални отношения. Може да се пробват нови техники.

Сънищата не се сбъдват на 14-ия лунен ден, но понякога дават много ценни указания.

Подстрижка – 14 лунен ден е подходящ е за подстрижка и всякакви манипулации с косата. Всичко това не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас. Обаче при луна в Риби не е подходящо за подстригване и за миене на косата. Може да се появи пърхут.

14-ти лунен ден – символ: Тръба, призив - Родените в 14-ти лунен ден се считат за избрани. Обикновено от ранно детство те осъзнават своето предназначение и призвание. Започват да го следват от рано. Имат добра интуиция и прозрения. Такива хора са винаги готови за различни постижения и изпълнения на някаква мисия. Трябва да се вслушват в знаците, които им се дават. Често имат пророчески сънища. Лесно улавят фалша.

Въпреки тяхната категоричност и честност, те са доста гъвкави и с лекота се адаптират към различните ситуации. Те са умни, може да се каже даже хитри, с отлична приспособимост, умение да се изплъзват от всяка ситуация.От тях може да излязат добри учители, лечители, лекари, мисионери и проповедници.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4766 0

Свързани новини

Водещи новини