Infiniti представи QX50 на автомобилното изложение в Лос Анджелис (снимки)

  • 30 ноември 2017 10:59

  • 1797
  • 1
Infiniti представи QX50 на автомобилното изложение в Лос Анджелис (снимки)
© Infiniti

Infiniti представи новия QX50 на автомобилното изложение в Лос Анджелис. Премиум компакт SUV моделът се откроява с революционни технологии, които включват VC-Turbo двигател, ProPILOT Assist, изцяло нова платформа и могъщ интериорен и екстериорен дизайн.

Според Крисчън Мюние, вицепрезидент на Infiniti Global Division, QX50 е най-важният модел, който брандът някога е пускал на пазара. С предноразположен двигател и предно предаване в стандартното си оборудване, Infiniti QX50 е изграден върху изцяло нова платформа, която задава нови стандарти за прецизност и интериорно пространство в премиум компакт SUV сегмента.



Повишеното интериорно пространство, артистичното приложение на висококачествени материали и модерната изработка правят салона толкова приветлив и комфортен, колкото и разчупен. Направен с мисъл за водача и за пътниците, QX50 предлага пакет от технологии, който подсилва изживяването от шофирането.

VC-Turbo е първият в света масово произвеждан двигател с променящо се при нужда съотношение на компресията. Това е пробив в дизайна на двигателите с вътрешно горене. 2.0-литровият VC-Turbo регулира съотношението на компресия за максимална мощност и ефективност. Той комбинира мощността на 2.0-литров бензинов турбо двигател с въртящия момент и ефективността на четирицилиндров дизелов двигател. Комбинацията от високи динамични показатели и ефективност представлява изкушаваща алтернатива на дизела, която предизвиква разбирането, че само хибридните и дизеловите двигатели могат да постигнат едновременно и двете.

Технологиите ProPILOT Assist се задействат дискретно и самостоятелно в определени пътни ситуации. Те имат за цел да подпомогнат шофирането чрез съвкупност от качества и да предоставят на водача пълен контрол на пътя.

Последвайте канала на

Антония Симова
1797 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
georgi

2018.01.18 | 16:33

1
Q 5 - AUDI

Добави коментар

Водещи новини