Марешки: Костадин Костадинов е пиар продукт

  • 30 ноември 2017 08:17

  • 2210
  • 3
Марешки: Костадин Костадинов е пиар продукт
©

Костадин Костадинов е пиар продукт на министър в сегашното правителство. Сега го активизират, за да отклонят недоволните от ГЕРБ и те да не отидат при истинските алтернативи. Това каза лидерът на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки в ефира на БТВ.

През 2011 г. той го изкара, за да може да отклони гласовете на недоволните варненци от модела на Кирил Йорданов, да вземат гласовете им, да ги излъжат и впоследствие на балотажа да подкрепят Йорданов, за да се запази статуквото.

„В момента активират това момче, за да може недоволните от ГЕРБ, вместо да отидат в истинските алтернативи, правят същия проект“, каза Марешки.

Той нарече Костадинов „лъжец“.За предложението на „Воля“ формациите извън Народното събрание да получат 1 лв. на глас, докато тези в Парламента да запазят размера на субсидията си от 11 лв. на глас лидерът на „Воля“ отрече да е внесено заради Костадинов, макар че засяга само него (след последните парламентарни избори само една партия, която не е в парламента, има право на субсидия – „Възраждане“ на Костадинов).

Ние сме последователни, аз съм инициатор на референдум, в който искахме нулева субсидия и на изборите казахме, че ще подкрепим всяко предложение за увеличаване на мажоритарността и намаляване на субсидиите, дори да е с малко, обясни той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2210 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
21

2017.12.27 | 19:33

3
БРАВО МАРЕШКИ - Варна е с теб
Съседа

2017.12.27 | 19:33

2
Боже, колко сте прости във варна!
До съседа

2017.12.10 | 18:11

1
Може да не са умни, ама ти си по-проС, за тях не се притеснявай прости ли са умни ли са те винаги са били, са и ще бъдат добре

Добави коментар

Водещи новини