Oпитвайте да контролирате емоциите си и не търсете начини да изяснявате отношенията си

  • 29 ноември 2017 06:18

  • 3906
  • 0
Oпитвайте да контролирате емоциите си и не търсете начини да изяснявате отношенията си
© pixabay.com

Луната е в знак Овен.

Може да нарасне емоционалното напрежение, възниква импулсивност. Ставаме по-сприхави и конфликтни. Така че се опитвайте да контролирате емоциите и не търсете сега начини да изяснявате отношенията си. Днес компромис едва ли е възможен.Тези дни възниква желание да се решат всички проблеми с един замах, извършваме резки действия, не сме готови да толерираме никого и човек лесно изригва от всяка дума. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да се отложат. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни - в този период са възможни наранявания. През деня може да имате главоболие от време на време. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Не се препоръчва операция на главата, очите, противопоказани са манипулаци на лицето. Не е подходящо за лечение и вадене на зъби. Препоръчва се лечение и изчистване на бъбреците.

До 14:38 ч продължава 11 лунен ден и влиянията от вчера. Трябва да се внимава да не се вършат никакви глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Да се избягват спорове и скандали. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност.

12 лунен ден започва от 14:38 ч и продължава до 15:10ч на следващия ден – Символ сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Енергетика на деня – пасивна и спокойна външно, и активна вътрешно. Медитация – сърце. Акценти – избор между духовния свят и материалния, среща със своята истинска природа, достигане на чувство за единение с Вселената, мъдрост, алтруистична дейност, благодарност.

В този лунен ден се появява рядката възможност да разберем своята същност. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати.

Днес не е добре да се мисли за пари. Добре е да се дава, да се подарява, а не да се взема. Да не се яде груба, тежка и мазна храна, избягвайте месото. Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подходящо е стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание. За девиз на деня може да се използват думите на Скорлет О,Хара от „Отнесени от вихъра”: „Няма да мисля днес за нищо, ще мисля за него утре.”

Секс – Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има повече любов, нежност, доброта и разбиране. Не е
подходящо за зачатие. Дете заченато сега ще има не лека съдба.

Отношения - Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак. В този ден не трябва да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Хората, родени през 12-ти лунен ден често се раждат светли, добри, състрадателни хора, които помагат на околните и се опитват да вършат добро. Никога не лъжат и не предават. Хората, родени в този ден, могат да станат добри лечители, лекари, свещеници и магьосници. По своята същност, тези хора са много доверчиви, състрадателни, скромни, срамежливи и доста очарователни. Те живеят много съзнателно, докато се опитват да се развиват духовно и са призвани да обичат, да съграждат и да прощават. Имат отлично развита сърдечна чакра. Те са искрени и не се страхуват да изразят чувствата си. Страдат, ако забележат, че някой се възползва от добротата и услужливостта им. Обикновено се привързват лесно към хората и не толерират унижението. Да отвърнат на удара за тях е трудно. Имат нужда от някой, когото да обичат – това е смисълът на живота им. В името на тази любов те са готови да се жертват.

Хората родени в 12-ти лунен ден трябва да работят с медитация и сънищата си. Често имат пророчески сънища.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3906 0

Свързани новини

Водещи новини